paciorek

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Janek

paciorek

Post autor: Janek »

Obrazek
Jestem gorszego sortu...
uszba

Post autor: uszba »

Przesadzasz, ostatnio nawet się ożywiło, tylko o polityce nikt nie chce rozmawiać co w sumie rozumiem bo te dyskusje zawsze prowadzą do zacietrzewień i w efekcie do werbalnej bitwy. A to już chyba większości się znudziło a może w czasach totalnej kontroli i" człowieka ze szkła" trzeba po prostu uważać na to co się publicznie pisze bo wielki brat czuwa.
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

Janek, zamiast dramatyzować to wrzuć na forum jakąś jedną czy drugą opowieść sprzed lat. Stare fotki z gór też na pewno masz.

Do dzieła panie seniorze forumowy :)
Każdemu jego Everest...
MK

Post autor: MK »

Latka lecą ale:

Paciorek i jazda do góry !
Między Paciorki napierasz pod górę.
Chociaż masz dawno za sobą maturę.
Pierwszą, Drugą, Trzecią Sudecką
Śniegiem brniesz z ambicją studencką.
Kurcz za udo cap i tracisz dezynwolturę.
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

CYTATY JANKA :

„Kiedyś rodzina lub przyjaciele wyrywali umierającemu poduszkę z pod głowy - aby się dłużej nie męczył - chyba przyszła ta pora... Szkoda... „
„Usypmy mały pagórek, ustawmy tabliczkę:
Było forum tatry.prv
zmarło mu się,
nawet się specjalnie nie męczyło,
Przechodniu przystań i zmów paciorek
Amen „

... i powyższy.....

Janku … nie przenoś ogólnopolskiego lamentowania i narzekania na wszystko - na Forum..... nie jest tak źle :)) .
Odrobinę optymizmu i chęci do działania a będzie całkiem dobrze :) .
Zamiast usypywać kopczyki, wyszarpywać poduszkę i odmawiać paciorki - napisz coś od czasu do czasu.
Myślę, że starzy Forumowicze nie pozwolą na to, żeby trzeba było paciorki za Forum odmawiać. Na to zawsze jest za wcześnie i szkoda, tak jak na odejście do tamtego – ponoć lepszego - świata :)) .
Wszyscy wiedzą, że tam lepiej, ale nikt się jakoś nie spieszy ;) ….

Trzeba by jeszcze modły odprawić za Świstera i Myszoza, którzy też ostatnio jakby zaspali ….

Hej chłopaki ….. POBUDKA :)) .

Jak wrócę do domu – to napiszę kilka słów o ostatnim – krótkim, ale cudnym – pobycie w Tatrach.

Dziś chciałam kupić bilet na jutrzejszy powrót i po przeszło godzinie odsyłania mnie od kasy do informacji po dane dotyczące m.in. numerów pociągów na przesiadce i stania za każdym razem od nowa w kolejkach - okazało się, że nie ma miejsc w żadnych pociągach jadących z Poznania do Katowic w piątek :O :O ….
Z konieczności musieliśmy zostać jeszcze jeden dzień i będziemy wracać w sobotę.
Jesteśmy u córki, nie pracujemy, więc nam to sprawy za bardzo nie skomplikowało, ale wyobrażam sobie co czuje w tej sytuacji pasażer, który musi wracać w piątek...

A miało być tak pięęęęknie :)) …..
Zakochani w Tatrach
ODPOWIEDZ