Nie musi być ci przykro, to jest jednak małe forum, a nie jakiś fejsik Tłumów tu nie ma, tylko nieduże grono znajomych.
Co do moich planów - nie wiem jeszcze kiedy będę jechał (i czy w ogóle), ale jeśli już to samochodem. Plany konkretne będą uzależnione od czasu i mojej formy, bo kolano po zeszłorocznym zabiegu wciąż nie jest na 100 % sprawne. Czyli mogą to być tylko spacery do Morskiego Oka czy Chochołowskiej, ale też np. coś wyższego na Słowacji, bo słowackich Tatr jeszcze całych nie poznałem.
Reasumując - nic konkretnego w tej chwili nie mogę stwierdzić. Ale jeśli się wybiorę to na pewno nie powiem nie jakiejś wspólnej wycieczce czy np. też podróży do Zakopanego i z powrotem.
Zawratowa pisze:Czy ktoś z tutaj zgromadzonych wybiera się w Tatry w drugiej połowie sierpnia lub we wrześniu?
Mój urlop odrobine zahaczy o Twoje plany. A co bys tam chciała robić?
(Nadmieniam że jestem leciwa i jade z pyskata małolatą. a i jeszcze że śpie w schroniskach.)
I że gdybys jednakże wolała 25letniego przystojnego bruneta doskonale zrozumiem także.
andy67 pisze:Nie musi być ci przykro, to jest jednak małe forum, a nie jakiś fejsik Tłumów tu nie ma, tylko nieduże grono znajomych.
Co do moich planów - nie wiem jeszcze kiedy będę jechał (i czy w ogóle), ale jeśli już to samochodem. Plany konkretne będą uzależnione od czasu i mojej formy, bo kolano po zeszłorocznym zabiegu wciąż nie jest na 100 % sprawne. Czyli mogą to być tylko spacery do Morskiego Oka czy Chochołowskiej, ale też np. coś wyższego na Słowacji, bo słowackich Tatr jeszcze całych nie poznałem.
Reasumując - nic konkretnego w tej chwili nie mogę stwierdzić. Ale jeśli się wybiorę to na pewno nie powiem nie jakiejś wspólnej wycieczce czy np. też podróży do Zakopanego i z powrotem.
Wiem, że małe forum, ale jak nikogo nie znajdę to się mogę lekko podłamać.
Słowacja brzmi bardzo ciekawie. Tylko co konkretnego? I gdzie planujesz nocleg w razie wyjazdu? Do paliwa mogę się dorzucić.
PS. Dużo zdrowia życzę!
@Wilczyca - ja jestem otwarta na propozycje, może macie w planach coś czego mi się nie udało w zeszłych latach zrealizować.
Kłaniaj się górom, córeczko, kłaniaj się górom,
Śniegom słonecznie kipiącym, świtom tatrzańskim,
Olśniewającym lazurom, olśnionym chmurom,
Kłaniaj się córko, wysokim dniom zakopiańskim!
Trudno mi w tej chwili powiedzieć co bede dokładnie kiedy robiła. A i plany beda zależały od pogody na miejscu. Wiem tylko tyle że tydzień bede w Zachodnich ze znajomymi i tydzień okolicach D5SP/ Moko. A co z tego wynikninie sie zobaczy.
Bede miała przy sobie dostep do forum. Coś wiecej to na PW
Jak się nic po drodze nie wydarzy, to my też będziemy pod koniec sierpnia , we wrześniu i w październiku – ale zupełnie nie mam pojęcia kiedy, bo decyzję podejmujemy „dziś na jutro” jak się ładne okienko pogodowe pokaże w prognozach.
Gdzie nas los rzuci – też nie mam pojęcia, bo to zależy od paru spraw....a już gdzie pójdziemy, to chyba wie tylko mój Anioł Stróż Górski .
….. Poza tym ....... co tam za chodzenie z takimi dziadkami .
15 sierpnia wybieram się na cztery dni w Tatry. Na pierwszy strzał Kończysta. Później co popadnie. Generalnie chce pozmieniać doliny wieczorem posiedzieć w kolebie i wypić browar. Dużo robię zdjęć tak więc idę z nogi na nogę. Z Nowego Targu mam transport.
Może komuś pasuje wcześniej.
- w Starej Roztoce 10, 11, 12 sierpnia
- na Słowacji w Chacie przy Zielonym Stawie 13, 14, 15, 16 sierpnia
W planach Świnica, Rysy, Jagnięcy, Bielskie Tatry, przez Baranią Przełęcz dookoła Łomnicy.
Rysy bym powtórzyła, ale przy idealnej pogodzie, bo takowej nie miałam będąc tam.
3 lata temu to było... moje początki. W trampkach i z torebką z której zrobiłam plecak, żeby mi było wygodniej.
Kłaniaj się górom, córeczko, kłaniaj się górom,
Śniegom słonecznie kipiącym, świtom tatrzańskim,
Olśniewającym lazurom, olśnionym chmurom,
Kłaniaj się córko, wysokim dniom zakopiańskim!