Prośba o wypełnienie ankiety

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
prezes

Kontakt:

Prośba o wypełnienie ankiety

Post autor: prezes »

Witam po kilku latach :)
Pisze pracę magisterską pt: "Marketing miejsca na przykładzie działań prowadzonych przez Tatrzański Park Narodowy". W związku z tym proszę o wypełnienie ankiety na ten temat - tak po starej znajomości ;)

http://moje-ankiety.pl/respond-13435/sec-wBHG0wVM.html

Z góry bardzo dziekuję.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Poszło.

PS. Trochę przydługa...zmęczyłem się. ;) :D
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
manfred

Post autor: manfred »

A ja nie wypełnię bo pewnie o dupie Pani Maryny ta ankieta i niedopracowana.
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

Nie znoszę ankiet. Dostaję co jakiś czas z różnych uczelni i zauważyłam że ich bezsensowność rośnie wprost proporcjonalnie do stopnia naukowego autora.
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

Asik pisze:że ich bezsensowność rośnie wprost proporcjonalnie do stopnia naukowego autora.
wielokrotnie to nie od autora pracy zależny jest sposób w jaki zrobiona jest ankieta. Ja od mojej promotorki dostałam "gotowca", którym musiałam przebadać ludzi po 60tce. Ogólnie dramat. Pewnie dlatego nijak nie idzie mi pisanie magisterki...
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

ruda pisze:wielokrotnie to nie od autora pracy zależny jest sposób w jaki zrobiona jest ankieta
dlatego napisałam że:
Asik pisze:wprost proporcjonalnie do stopnia naukowego autora
i chodziło dokładnie o autora ankiety.

Wypełniałam ostatnio ankietę zwiazaną z jakimś tam projektem unijnym prowadzonym przez IChN -ok 20 pytań, w każdym pytaniu po 4-5 tez. Nie była to ankieta merytoryczna w której mogłabym wpisać cyferki lub konkretne info. To było na zasadzie: "czy uważa Pan/Pani że...." Kuźwa skąd ja u licha mam wiedzieć czy laboratoria badawcze w PL są dobrze wyposażone?? :x
Parę lat temu dostałam inna ankietę (z jakiejś uczelni). Najpierw zaczełam wypełniać ją samodzielnie, jakąś godzinę. Później poszłam do mojego szefa-większe doświadczenie więc zrobimy ankietę raz dwa...tiaa tak mineło nast 1,5 godz.

Rozumiesz skąd moje "umiłowanie" ankiet? :D
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

ja też za ankietami nie przepadam, ale to niestety najprostszy sposób na ogarnięcie badań do mgr, jeśli takowe są do niej wymagane...
ODPOWIEDZ