Wypadek Kubicy

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
caatoosee

Wypadek Kubicy

Post autor: caatoosee »

http://www.sport.pl/F1/1,96398,9060482.html

To nie moze byc prawda!!! Mam nadzieje ze nie bedzie amputacji dloni,
Tak dobrze sie zapowiadal ten sezon
"Zdobadz wszystko nie robiac nic"
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

I dlatego rajdy to sport dla prawdziwych mężczyzn czego o F1 powiedzieć juz nie mozna. Miejmy nadzieję, że Robert się wyliże.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

http://www.tvn24.pl/-1,1691848,0,1,maly ... omosc.html

No teraz to już będzie bardzo znany rajd.
Szkoda tylko że akurat z takiego powodu.
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
ketivv

Post autor: ketivv »

wszędzie jest ryzyko

trzymajmy kciuki żeby się udało

pozdrowienia

ketiw
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

caatoosee pisze: amputacji dloni,
...a o tym to nie słyszałem, oby to nie była prawda. Czyżby skończył się sen o mistrzostwie świata ? :think: ...szybkiego powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
andy67

http://www.sportowefakty.pl/moto/2011/0 ... ku-kubicy/

"(...)Na szczęście nie potwierdzają się informacje o amputacji ręki, chociaż wiele źródeł podaje, że dłoń Polaka jest zmiażdżona i istnieje ryzyko, że nie wróci do pełnej sprawności."
Ostatnio zmieniony ndz 06 lut, 2011 przez andy67, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
krzymul

Wniosek z tego, że nie tylko u nas są kiepskie drogi. :( , no chyba, że to była polna droga.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andy67

Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

hmm o wypadku Kubicy poinformowała mnie...babcia. Najpierw dość chaotycznie próbowała mi wyjaśnić co się stało, następnie mocno się zdziwiła, że żyję bez telewizji. Na koniec stwierdziła, że bardzo lubi Kubicę, ale dużo bardziej podoba jej się z wyglądu Hołowczyc i że mogłabym mieć takiego męża :)) :)) Od wypadku do swatania....
Awatar użytkownika
manfred

Post autor: manfred »

W idiotyczny, frajerski, nieodpowiedzialny, głupi sposób zrobił z siebie inwalidę i pozbawił się błyskotliwej kariery.
Awatar użytkownika
krzymul

ruda pisze:ale dużo bardziej podoba jej się z wyglądu Hołowczyc
O tak, Hołowczyc wielu babciom się podoba. ;)
manfred pisze:zrobił z siebie inwalidę i pozbawił się błyskotliwej kariery.
Miejmy nadzieję, że nie.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andy67

manfred pisze:W idiotyczny, frajerski, nieodpowiedzialny, głupi sposób zrobił z siebie inwalidę i pozbawił się błyskotliwej kariery.
a jakby spadł ze schodów we własnej chałupie to co byś napisał mądralo ?
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
caatoosee

Post autor: caatoosee »

ruda pisze: bardzo lubi Kubicę, ale dużo bardziej podoba jej się z wyglądu Hołowczyc i że mogłabym mieć takiego męża
Ja wolalbym jakby moja siostra miala takiego faceta z charakterem jak Kubica ,ale wyglada na to ze babcie wola fajne buzie dla swoich wnuczek reszta sie nie liczy :O ciekawe kogo by ruda wybrala
manfred pisze:W idiotyczny, frajerski, nieodpowiedzialny, głupi sposób zrobił z siebie inwalidę i pozbawił się błyskotliwej kariery.
to nie tak,, wiedzial ze to duze ryzyko i to jego sprawa ,robil zawsze co lubi najbardziej ,, szkoda dla kibicow ale Robert juz taki jest ze potrzebuje adrenaliny.
krzymul pisze:Wniosek z tego, że nie tylko u nas są kiepskie drogi. sad , no chyba, że to była polna droga.
a co to ma wspolnego z wypadkiem Kubicy?
"Zdobadz wszystko nie robiac nic"
Awatar użytkownika
krzymul

caatoosee pisze:a co to ma wspolnego z wypadkiem Kubicy?
Napisali, że cóś tam ma....jakiś korzeń na asfalcie, czy jakoś tak. Oczywiście nasze drogi nic nie mają do wypadku Kubicy.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

Niektórzy uważają, że wspinanie w górach czy zjeżdżanie na nartach gdzieś na dziko to idiotyzm.

Ten komentarz chyba nie na miejscu... Taki podobny do tych na onecie dot. wypadków w górach.
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

caatoosee pisze:Ja wolalbym jakby moja siostra miala takiego faceta z charakterem jak Kubica ,ale wyglada na to ze babcie wola fajne buzie dla swoich wnuczek reszta sie nie liczy ciekawe kogo by ruda wybrala
ja tam nie wnikam w preferencje babci, oprócz tego, że jej wywód na temat facetów w kontekście wypadku Kubicy był z lekka kuriozalny ;)
A ruda...no cóż nie wybrałaby żadnego z nich ;) Wolę ścigających się rowerzystów od ścigających się kierowców samochodów ;)
Awatar użytkownika
krzymul

Pasja pasją, ale żaden inny team nie zezwalał swoim kierowcom na udział w tego typu - ryzykownych imprezach. On w Formule1 kasę zarabiał i miał rozsławić w obecnym sezonie Lotusa - Renault.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
manfred

andy67 pisze:a jakby spadł ze schodów we własnej chałupie to co byś napisał mądralo ?

Nie jestem mądralą baranie. Kubica sprawił że wprowadził mnie w swiat F1 zacząłem sie tym interesować. Może właśnie dlatego że był w tych zawodach Polak. Jak nigdy oczekiwałem tego sezonu. Nowy samochód nowe możliwości. Swoim nieprofesjonalnym zachowanie sprawił że wszystko pękło jak mydlana bańka. Daj Boże aby powrócił za 3,6 12 mc do sportu tego wszystkiego mu życzę. Tak uważam i jest to moje zdanie.
Awatar użytkownika
manfred

Agaar pisze:Niektórzy uważają, że wspinanie w górach czy zjeżdżanie na nartach gdzieś na dziko to idiotyzm.

Ten komentarz chyba nie na miejscu... Taki podobny do tych na onecie dot. wypadków w górach.
Ale co to ma wspólnego zjeżdżanie na nartach na dziko z rajdem w którym uczestniczył Kubica?
Awatar użytkownika
zdzichu60

Post autor: zdzichu60 »

Zważywszy na okoliczności do jakich doszło w czasie wypadku miał chłopak po prostu ogromnego pecha. Tym bardziej, że pilot wyszedł z tego właściwie bez szwanku. Tak jak i większość ja również jestem jego fanem od pierwszego startu w F1 ale cóż - stało się. A że jechał w tym rajdzie to nie znaczy, że ma nieprofesjonalne podejście do tego co robi.
ODPOWIEDZ