1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Przeminęło z wiatrem…było fajnie…

Muszę zrobić szczegółową kontrolę w garażu i piwnicy, przy okazji gruntownego remontu mieszkania kilka lat temu, tam wiele rzeczy poszło i teraz nie mogę odszukać w domu pudła z rolkami filmów. To są skany (aparatem fot. z ręki) dość pożółkłych odbitek, skany z negatywu byłyby lepszej jakości.Alan pisze:dobrze, ze sie zachowaly
Bingo Dagomarze, to taka skaza pokolebiowa, moda na ciemne okulary itddagomar pisze:Czyżby Cybulski ?
To się nazywa komplement, szkoda, że nie jakaś pani...tomasz_a pisze:Tak według mnie to zmienił Ci się tylko kolor włosów
także anorak...krzymul pisze:u nas to się tak ładnie nazywało....obozówka
gorzkie doświadczenie nakazuje nie robić oszczędności na DVDkrzymul pisze:gorzej jak mu dysk padnie
och ten plecak, przy każdym ruchu "chodził" po plecachcaatoosee pisze:foty 3
ha, to były czeskie okulary, nie miały zawiasów, jakiś "patent" na tworzywo, pięknie się odginały, woziło się je z Słowacji, czasami bywały i w krajowych sklepach, Czechosłowacja zaopatrzeniowo robiła wrażenie kraju prawie "zachodniego", buty też są z stamtąd, kupione w Tatrzańskiej Łomnicy za 300 kcs (limit wymiany też 300 kcs, ale w Zakopanem było ich od cholery, wystarczyło pogadać z szatniarzem w kawiarni)tomasz_a pisze:no i może okulary.

Zrób koniecznie i możliwie szybko.Janek pisze:Muszę zrobić szczegółową kontrolę w garażu i piwnicy
Hmm, problem. Na pewno nie Sporty, te paliłem tylko na obozie wojskowym w ramach Studium Wojskowego, były w deputacie. Jakie wobec tego? Nie miałem chyba ustalonego gatunku, ten na zdjęciu to mógł być Giewont, może Wczasowy, a może czeskosłowacka Sparta kupiona na miejscu, choć raczej nie, korony się oszczędzało na coś innego.Huczaj pisze:Ale papieroski to się kopciło co? Sporty?