Witam,
Z kolegą wybieramy się w Tatry Wysokie 27,28,29,30 maja i zastanawiamy się nad warunkami pogodowymi, które ostatnio nietypowo się zmieniły.
Ponieważ nie dysponujemy rakami, a chcielibyśmy na jakieś szczyty wejść gdzie raczej nie będą potrzebne, wychodzę z pytaniem jakie trasy by Państwo polecili na te 4 dni.
Zależy nam na bardzo ładnych widokach do sfotografowania, a trasy, które jesteśmy w stanie pokonać choćby były długie nie są dla nas problemem.
Dodam, że lokum mamy załatwione w Zakopanym i dysponujemy samochodem, żeby gdzieś podjechać.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Wycieczki górskie Tatry Wysokie 27-30 maja
Witaj chopin.
Miejmy nadzieję, że pogoda do 27 sie poprawi, bo do dzisiaj szkoda gadać. Przed chwilą dzwoniłem do znajomych do Poronina-ociepliło się-jest już 6 stopni, ale na wieczór zaczęło padać, i jest totalna mgła. Wyżej śnieg w połączeniu ze śliskim podłożem więc wiadomo, że ślisko.
Ja tez mam problem, bo mam jechać 24.05.
Miejmy nadzieję, że pogoda do 27 sie poprawi, bo do dzisiaj szkoda gadać. Przed chwilą dzwoniłem do znajomych do Poronina-ociepliło się-jest już 6 stopni, ale na wieczór zaczęło padać, i jest totalna mgła. Wyżej śnieg w połączeniu ze śliskim podłożem więc wiadomo, że ślisko.
Ja tez mam problem, bo mam jechać 24.05.
Masz jeszcze trochę czasu do wyjazdu, popracuj z mapą....zaplanuj, a warunki, cóż będą jakie będą, dowiesz się na miejscu.chopin pisze:wychodzę z pytaniem jakie trasy by Państwo polecili na te 4 dni.
http://www.mapytatr.net/PRODUKTY/MAPY_T ... ach_i.html
http://www.mapytatr.net/PRODUKTY/MAPY_T ... wys_ii.htm
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Nie warto. One wszystkie jak las u ciebie w Katowicach. Albo i gorzej.adzi pisze:a Dolina Gąsienicowa, Staw Gąsienicowy, Hala Gąsienicowa?
Czerwone Wierchy jak można zaliczyć?
A coś między słowacką stroną a Zakopanym? bo tam podobno zamknięte :/
Ps:
adzi pisze: dolinki sobie odpuszcze bo ktoras na trasie "Dolina Kościeliska - Iwanicka Przełęcz - Chochołowska Dolina" miala byc najlepsza, a byla jak las u mnie w Katowicach, doslownie... wiec chyba wole wyzsze partwie i widoczki![]()
Każdemu jego Everest...