Kolejni Krupkówkowi naciągacze :/
Kolejni Krupkówkowi naciągacze :/
Witam ! Wczoraj wróciłem z dwudniowego wypadu do Zakopanego ! Sezon teraz raczej słaby, turystów mało w związku z tym zaobserwowałem ciekawe zjawisko ! Po Krupówkach biegają dwa naprawdę brzydkie i do tego cuchnące misie (przebierańcy oczywiście). Łapią oni każdego kogo tylko spotkają na swej drodze, i na siłę zmuszają do zdjęcia z nimi, przytulając się mocno i nie chcąc puścić. Gdy już takie zdjęcie sobie zrobisz, Panowie niedźwiadki życzą sobie 10 zł !! Dasz im 2 zł ?? Latają za Tobą że mało, i nie chcą się odczepić !! Mało tego, przejeżdżająca Krupówkami Straż Miejska, na ten fakt w ogóle nie reaguje !! Tak więc apeluje, jeżeli zobaczycie dwa przygłupawe, niedźwiedzie brunatne na Krupówkach, UCIEKAJCIE 
Re: Kolejni Krupkówkowi naciągacze :/
Dawniej to był jeden, ale polarny.oCzNiK pisze:W dwa przygłupawe, niedźwiedzie brunatne na Krupówkach,
-
madziula24
-

Jak ja ostatnio byłam też były.. Nie ma w nich żadnej atrakcji.. A strój mają straszny.. Pomijając to, że Panowie podobno często są pod "wplywem".. Brudni.. Tragedia.. Po Krupówkach chodzą jeszcze "Smerfy" tyle, że schludnie ubrane i dla dzieci fajna atrakcja.. Zdjęcie na rękach Smerfa ;] No i nie zmuszają do zdjęcia..oCzNiK pisze:Witam ! Wczoraj wróciłem z dwudniowego wypadu do Zakopanego ! Sezon teraz raczej słaby, turystów mało w związku z tym zaobserwowałem ciekawe zjawisko ! Po Krupówkach biegają dwa naprawdę brzydkie i do tego cuchnące misie (przebierańcy oczywiście). Łapią oni każdego kogo tylko spotkają na swej drodze, i na siłę zmuszają do zdjęcia z nimi, przytulając się mocno i nie chcąc puścić. Gdy już takie zdjęcie sobie zrobisz, Panowie niedźwiadki życzą sobie 10 zł !! Dasz im 2 zł ?? Latają za Tobą że mało, i nie chcą się odczepić !! Mało tego, przejeżdżająca Krupówkami Straż Miejska, na ten fakt w ogóle nie reaguje !! Tak więc apeluje, jeżeli zobaczycie dwa przygłupawe, niedźwiedzie brunatne na Krupówkach, UCIEKAJCIE
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- Zakochani w Tatrach
-

Zakochani w Tatrach pisze:Kiedyś biegał diabeł i w ten sam sposób się zachowywał..
Nie wiem, czy to nie ten sam gosc...a napewno z tak samo brudnymi łapami :/
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
-
madziula24
-

Ja byłam na Krupówkach po północy i ludzi też nie było, co bardzo mnie zdziwiło.. I nawet pod "Morskim Okiem" po prawej nie ma tłumów :]
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
-
Gość
-
Gość
Męski szowinista! Jak dziewczyna to tylko pod latarnią! Fe! A może z Ciebie, Krzymulu, taki zawodnik co to ni be ni me ni kukuryku i bez wydatków o dziewczynie może zapomnieć.krzymul pisze:Ty to masz wyobrażnie , widzisz tam jakąś dziewczynę pod latarnią?
Carrimo mio - nie wiem czy to demonstracja czy zwykłe nieuctwo. Naprawdę nie chcesz czy nie potrafisz zrozumieć co napisał poeta?krzymul pisze:A niegdysiejsze śniegi mają się dobrze