http://pekin.onet.pl/0,1267642,1804611,wiadomosc.html
Chińska propaganda
Chińska propaganda
Powiem szczerze, że oglądałem na żywo i właśnie te wystrzały pirotechniczne zrobiły na mnie wrażenie
Teraz już wiem dlaczego. Ciekawe czym nas jeszcze "zaskoczą"
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ja nie oglądam i sie nie interesuję - wyjaśnienie w podpisie.
P.S.
Tylko sportowcow mi szkoda.....
P.S.
Tylko sportowcow mi szkoda.....
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Nie wiem czy jest sens wogóle oglądać te igrzyska. Już nawet nie chodzi o Tybet ale o czystość. Bardzo wątpię czy te igrzyska są czyste, tym bardziej że jak przeczytałem w prasie 99 % członków Komisji Antydopingowej to..Chińczycy... Ale o ewentualnych przkrętach i dopingu to się pewnie będzie mówiło za kilka mięsięcy i to raczej cichutko.
Jesli chodzi o Polaków to szczerze im życzę aby nie zdobyli ani jednego medalu, bo wówczas może nas coś otrzeźwi że z naszym sportem jest naprawdę bardzo źle.
Jesli chodzi o Polaków to szczerze im życzę aby nie zdobyli ani jednego medalu, bo wówczas może nas coś otrzeźwi że z naszym sportem jest naprawdę bardzo źle.
-
Jagiellonia w Tatrach
-

- mefistofeles
-

- Kontakt:
Nie wiem co bym zrobił, pewnie życzył bym udanych wyników i trzymał kciuki i cieszyał się po zwycięstwie. W tej sytuacji lepiej by było jakby nastąpiła katastrofa na całej linii. Jakiekowliek medale zaciemnią niestety prawdziwy obraz naszego sportu.Jagiellonia w Tatrach pisze:Gdyby Twój syn Polak (córka) startował w Pekinie, też byś mu tak 'dobrze' życzył ?
W sumie to też się ciesze że tej mega propagandy komunistycznego sukcesu nie widziałem. Tak jakoś docierają do mnie czasami jakieś szczątkowe informacje na ten temat.
Z tą "komisją antydopingową" to pewnie z czasem wyjdzie niezła lipa, jak tylko chińskich medalistów "wypuszczą" gdzieś w świat.
Z tą "komisją antydopingową" to pewnie z czasem wyjdzie niezła lipa, jak tylko chińskich medalistów "wypuszczą" gdzieś w świat.
Życie byłoby hipokrytą, gdybym nie mógł żyć
W sposób, który mnie pobudza!
W sposób, który mnie pobudza!
ombre pisze:Z tą "komisją antydopingową" to pewnie z czasem wyjdzie niezła lipa, jak tylko chińskich medalistów "wypuszczą" gdzieś w świat.
Dziś rano w TV pewien redaktor powiedział że chińscy sportowcy są na granicy stosowania niedozwolonych środków i trudno to wykryć. Dlatego czyści polscy sportowcy z nimi przegrywają. A mi się wydaje że wszyscy "biorą" bo nasi ze wszystkimi przegrywają.
Nasi też biorą - w końcu mówi się że kogoś przyłapano na "niedozwolonym dopingu"...po drugiej stronie są dozwolone środki....
Moje Tatry
Widzieliście Andrzeja Niemczyka w studio TVP po meczu siatkarek z Japonią ? Była mała wstawka z meczu tenisistów i trener Niemczyk połączył zgrabnie obie dyscypliny.
Spytał redaktora czy ten wie co robią bracia Kaczyńscy na korcie tenisowym ? Redaktor oczywiście "nie wiedział" więc Niemczyk mu wyjaśnił że grają ... w siatkówkę. I poszło to na żywo
Ktoś tu chyba robotę straci
Spytał redaktora czy ten wie co robią bracia Kaczyńscy na korcie tenisowym ? Redaktor oczywiście "nie wiedział" więc Niemczyk mu wyjaśnił że grają ... w siatkówkę. I poszło to na żywo
Ktoś tu chyba robotę straci
Każdemu jego Everest...