Po powrocie z Tatr pojechałem nad jeziorko więc dopiero teraz zamieszcze pare zdjęć z tej wyprawy takie amatorskie i amatorsko zmontowane http://pl.youtube.com/watch?v=C2YspcOJGGk
Nie wszystko poszlo po naszej mysli (choroba) i dlatego szukam osob ktore chcialbym ok 16 sierpnia pojechac w Tatry w celu przejsca Orlej Perci ktorej nie udalo nam sie przejsc z calosci. Baza wypadowa mialby byc Murowaniec gdzie moglibysmy podzielic Orla na 2-3 dni a nastepnie zejsc do Doliny 5 Stawow skad przez Szpiglasowa PRzelecz i Wrota Chalubinskiego dotrzec do Morskiego Oka. Skad chcialbym zaliczyc przelecz pod Chlopkiem i Rysy. Trase i czas trwania wycieczki mozna ustalic, dogadac sie a takze dodac kilka nowych tras.
Wiec jak ktos bylby chetny na taka wyprawe to prosze pisac
Mozemy sie dogadac odnosnie wszystkiego
A tak na marginesie moze ktos ma opracowany plan takiej trasy to bylbym wdzieczny jakby pojawila sie ona tutaj
kilka uwag
- soundtrack - o gustach sie nie dyskutuje, wiec pomijam..
- wlepki - spoko luz, fajna sprawa, ale na wszystko jest miejsce i czas - szanuj to miejsce.
- 2-3 dni...?
- trasa...?
No kumpel to przeczyta....
ale temat nie dotyczyl chyba wlepki????
to moze ktos pomoc z ustaleniem wygodnej trasy.??
czy warto orla perc robic szybko jednego dnia.... czy lepiej ja podzieliC??
czas nie ma znaczenia... chce przejsc od swinicy do przeleczy krzyzne......
Owoc pisze:to moze ktos pomoc z ustaleniem wygodnej trasy.??
czy warto orla perc robic szybko jednego dnia.... czy lepiej ja podzieliC??
czas nie ma znaczenia... chce przejsc od swinicy do przeleczy krzyzne......
zapytaj Nykę albo Zwolińskiego napewno odpowiedzą - to w końcu fachowcy w tej dziedzinie.
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem
skoro zadajesz to pytanie - odpowiedz jest tylko jedna: podziel ja sobie.
a odnosnie wlepek - robiac ten swoj montaz mogles sie liczyc z tym, ze komus sie to moze nie spodobac. Ja nie widze nic zlego we wlepkach WE WLASCIWYM MIEJSCU, jakim NA PEWNO nie jest to, w ktorym raczyliscie zostawic swoja radosna tworczosc.