nowy portal - w przygotowaniu - www.pogorach.pl
nowy portal - w przygotowaniu - www.pogorach.pl
Witam wszystkich...
Chcialbym stworzyc nowy portal o gorach. Domene mam juz zarejestrowana - to na poczatek.....dla maniakow gor by mogli wstaiwac swoje zdjecia z gor, relacje z wypraw dzielic sie informacjami o planowanych wypadach itp.....slowem wszystko dla wszystkich.... POMOZECIE??
Chcialbym stworzyc nowy portal o gorach. Domene mam juz zarejestrowana - to na poczatek.....dla maniakow gor by mogli wstaiwac swoje zdjecia z gor, relacje z wypraw dzielic sie informacjami o planowanych wypadach itp.....slowem wszystko dla wszystkich.... POMOZECIE??
- Andrzej Krystoszyk
-

- Andrzej Krystoszyk
-

Re: nowy portal - w przygotowaniu - www.pogorach.pl
Ale właściwie po co? Tu masz to samo.Isildur pisze:Witam wszystkich...
No chyba że bardzo chcesz adminem zostać
Każdemu jego Everest...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
FaktJanek pisze:A widziałeś tą stronę? Ona już jest, podał link do niej. Typowy portal reklamowy - adresy kwater itd Forum nie ma. A gdyby nawet było to nie mam ochoty - nie mam takich ambicji.alek 64 pisze:Janku- A nie zechciał byś objąć funkcji moderatora na nowej stronce think
Mi to wygląda albo na automatycznie podpiętą stronę przez firmę w której zakupiono domenę nim właściwy hosting nie jest podpięty albo dla samego wypozycjonowania na początek strony w google nawrzucane treści (link po prawej stronie "Kontakt z właścicielem domeny".
Z resztą niech sam właściciel strony coś napisze
Z resztą jeszcze prościej-miejmy po prostu to w d.... jak nać pietruszki(co poniektórzy -rzecz jasna).Marcin_ pisze:Mi to wygląda albo na automatycznie podpiętą stronę przez firmę w której zakupiono domenę nim właściwy hosting nie jest podpięty albo dla samego wypozycjonowania na początek strony w google nawrzucane treści (link po prawej stronie "Kontakt z właścicielem domeny".