Forum www.tatry.prv.pl Strona Główna

Strona główna  Info & regulamin  FAQFAQ  SzukajSzukaj   ForumowiczeForumowicze  KalendarzKalendarz   RejestracjaRejestracja  AlbumAlbum  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ProfilProfil  ZalogujZaloguj 

Dolina Chochołowska, Grześ, Rakoń

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Relacje i planowane wypady
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kszysiek
4

Z nami od: 28 Cze 2006

Zobacz profil autora  Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Sob, Cze 02, 2007 19:56    Temat postu: Dolina Chochołowska, Grześ, Rakoń Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://kp.oz.pl/?u=chocholowska

Niestety cały czas w deszczu. Śnieg leżał już tylko niewielkimi płatami na północnych ostrych zboczach.

MK
3

Z nami od: 03 Mar 2005

PostWysłany: Sob, Cze 02, 2007 20:41    Temat postu: m o k r o Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej
... co ci powiem , to ci powiem, ale ci powiem ... m o k r o.

aż mi monitor zaparował.
Napisz, proszę parę słów o tych rowerach co, gdzie, za ile ?

kszysiek
4

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 8:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rowerami można dojechać prawie do Polany Chochołowskiej. Pierwsze miejsce wypożyczenia jest tuż przy parkingu, potem mniej więcej w połowie drogi, a koniec trasy jest tuż przy Polanie. Przejazd całej trasy kosztuje 8zł, nie chcieli dowodu osobistego, tylko imie i nazwisko "na gębę" i podpis na świstku. Rewelacja, za drugim razem pod górę pożyczę rower, bo szkoda dreptać 2h po asfalcie.

Tylko, że to zwykłe "górale" bez błotników, więc w dni deszczowe jest to lekki "hardkor". Błoto na nogach, twarzy ... nawet na spodzie daszka czapki smile

horolezec
8

Z nami od: 06 Gru 2005

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 8:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MK napisał(a):
Napisz, proszę parę słów o tych rowerach co, gdzie, za ile ?

No co ty? Nigdy w chochołowskiej nie byłeś? think

kszysiek napisał(a):
za drugim razem pod górę pożyczę rower, bo szkoda dreptać 2h po asfalcie.

Oj weź już nie bądź taki wygodny. Przejście chochołowskiej to może nie jest żadna atrakcja, ale po pierwsze nie ma tam 2h asfaltu, a po drugie zawsze to dobra rozgrzewka przed wejściem na właściwy szlak.

Justka
3

Z nami od: 21 Mar 2007

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 8:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krzysiek ja nastepnym razem tez pozycze rowerek, ten asfalt jest dobijajacy razz fajna wycieczka,ladne zdjecia, tylko pogoda sie nie sprawdzila.

Mariusz
10

Z nami od: 15 Wrz 2003

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 8:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justka napisał(a):
ten asfalt jest dobijajacy

Ja tam lubię człapać po tym asfalcie, zwłaszcza jak pada deszcz. I najchętniej bym te rowery stamtąd wyekspediował dajmy na to na Krzeptówki. cool

Ale kiedyś się skusiłem i zjechałem sobie na dół z wielkim plecakiem na plecach - musiało fajnie z boku to wyglądać. :]

kszysiek napisał(a):
Błoto na nogach, twarzy ... nawet na spodzie daszka czapki

Nie no, jeśli nawet na spodzie dasza czapki, to musiała być massssakra. cool

magic
4

Z nami od: 02 Paź 2006

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 8:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę, że śniegu prawie już nie ma. Dużo soczystej zieleni. smile

Ten deszcz i błoto razz Tylko dla najbardziej zmotywowanych. cool laughing
Następnym razem będzie lepiej-tego ci życzę. Pozdrawiam. wink

Rafał
8

Z nami od: 05 Maj 2006

Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 9:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajne zdjęcia jak na taką pogodę. I jak napisał MK - widać, że są bardzo "mokre". smile Na pocieszenie mogę dodać, że w Krakowie lało tym razem może nawet mocniej albo podobnie jak w Tatrach... więc wyjazd tam nie był złą decyzją. razz

Agaar
10

Z nami od: 07 Sie 2005

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 10:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mariusz napisał(a):
Ale kiedyś się skusiłem i zjechałem sobie na dół z wielkim plecakiem na plecach - musiało fajnie z boku to wyglądać. :]
Też myślałam o tej opcji, ale zrezygnowałam. Nie jedzie się jakoś "dziwnie" z takim wielkim plecakiem?

Ale tego śniegu wytopiło.
Napisałabym, że taka pogoda ma swoje plusy ze względu na odstraszanie ludzi, ale tam zazwyczaj jest ich mało smile

MiG
10

Z nami od: 03 Mar 2004

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 18:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

horolezec napisał(a):
No co ty? Nigdy w chochołowskiej nie byłeś?
Może bywał tylko zimą, co?
Mariusz napisał(a):
I tak najlepiej się podróżuje na lawecie, którą te rowery transportują w górę doliny cool
Agaar napisał(a):
Napisałabym, że taka pogoda ma swoje plusy ze względu na odstraszanie ludzi, ale tam zazwyczaj jest ich mało
Chyba latem w Chochołowskiej nigdy nie byłaś think
Może nie ma tam tylu ludzi co w Kościeliskiej, ale "mało" to jednak ich nie jest...

kszysiek
4

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 18:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja byłem w Chochołowskiej pierwszy raz w życiu ... i teraz widzę, że ten teren ma wielkie możliwości i ten rok chyba spędzę w Zachodnich, tak jak poprzednie dwa chodziłem tylko z Murowańca albo z Moka.

Agaar
10

Z nami od: 07 Sie 2005

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 19:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MiG napisał(a):
Chyba latem w Chochołowskiej nigdy nie byłaś
Ano byłam. Nie raz, nie dwa, ale więcej i zazwyczaj jest prawie pusto. Na grani Chochołowskiej to już w ogóle jest pusto. Pod koniec czerwca spotkałam może... hmm 2 osoby. Schronisko puste. Nie wiem, może mam szczęście?

A nie... zaraz, zaraz. Jak schodziłam już w dół, to szło kilka wycieczek.

horolezec
8

Z nami od: 06 Gru 2005

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kszysiek napisał(a):
ten teren ma wielkie możliwości

Zwłaszcza zimą. Swojeg czasu chodziliśmy tam 6 dni pod rząd i ani razu nic nie powtórzyliśmy smile Mało które dolina ma takie możliwości.

Jadzia
4

Z nami od: 01 Kwi 2007

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mokro- ojjjjj mokro smile
taki urok- raz widać, a raz nic wink

a z tego co pamiętam....to po rowerku i tak z 30 minutek trzeba iść na nóżkach szanownych

Jadzia
4

Z nami od: 01 Kwi 2007

PostWysłany: Nie, Cze 03, 2007 19:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dodam jeszcze, ze na rowerku genialnie się stamtąd wraca....prawie cały czas z górki happy happy happy , a jaki speed...

Strona Główna -> Relacje i planowane wypady

Napisz nowy temat     Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1
Skocz do:  

Kontakt z administratorem: PW  lub email: tatry.prv.pl MAŁPA gazeta.pl