dobre rady
-
Gość
dobre rady
za 2 dni jedziemy z rodzicami pierwszy raz w tatry. Z mapą wspólnie znaleźliśmy taką trasę - z Zakopanego do Skupniów Upłazu ,potem obok Czarnego Stawu na Przełęcz Zawrat ,potem skałkami do Koziego Wierchu i na odpoczynek do schroniska w Dolinie 5 Stawów. Stamtąd wrócimy do przystanku autobusowego. Mam pytanie ,po pierwsze czy mój 6 letni brat da radę ,a po drugie czy zdążymy przed wieczorem ,z mapy wynika że tak ,ale nie mamy doświadczenia. Odpiszcie proszę
Droga Anielko, czy Ty (nie wiem ile masz lat) oraz Twoi rodzice zdają sobie sprawę, że w Tatrach są jeszcze spore pozostałości zimy a w ostatnią środę w górach sypał śnieg. Jak na pierwszy raz w Tatrach jest to plan zupełnie nieprzytomny. Twoi rodzice też pierwszy raz w Tatrach?anielka pisze:za 2 dni jedziemy z rodzicami pierwszy raz w tatry.
6-letniego chłopca nie odważyłbym się tam poprowadzić nawet w środku lata w murowanej pogodzie. Puścicie dzieciaka samego po drabince na pionowej ścianie wysokości znacznie większej niż pokój w domu a obejścia nie znacie bo niby skąd.anielka pisze:Mam pytanie ,po pierwsze czy mój 6 letni brat da radę
Powiem szczerze - tak idiotycznego pomysłu to jeszcze na tym forum nie było.
A teraz Anielko - z ręką na sercu odpowiedz czy to nie jest przypadkiem głupawa prowokacja?
-
Gość
Dziewczyno, Tobie wybaczam, bo masz 13 lat i nigdy tam nie byłaś. Mój wnuk ma tyle samo lat co Ty ale był w Tatrach już pięć razy, tyle że w pełni lata - teraz jednak bym się nigdy na wasza trasę z nim nie odważył.
Nadal podejrzewam, że robisz sobie z nas jaja. Droga z Zawraty po Kozi Wierch to najtrudniejszy odcinek najtrudniejszej trasy turystycznej nie tylko w Tatrach Polskich ale całych Tatrach.
Twoi rodzice chyba nie wiedzą co chcą uczynić. Co mogę wam doradzić skoro już chcecie tam pojechać - zróbcie sobie spacer do schroniska na hali Ornak w dolinie Kościeliskiej. Braciszek jeśli pierwszy raz w Tatrach to i tak będzie po tej drodze zmęczony.
Nadal podejrzewam, że robisz sobie z nas jaja. Droga z Zawraty po Kozi Wierch to najtrudniejszy odcinek najtrudniejszej trasy turystycznej nie tylko w Tatrach Polskich ale całych Tatrach.
Twoi rodzice chyba nie wiedzą co chcą uczynić. Co mogę wam doradzić skoro już chcecie tam pojechać - zróbcie sobie spacer do schroniska na hali Ornak w dolinie Kościeliskiej. Braciszek jeśli pierwszy raz w Tatrach to i tak będzie po tej drodze zmęczony.
Słowo czekisty, że to nie ja!!!!!!!!!!!!!!!AdiK pisze:Janku, przyznaj się, czy to aby nie Twoje trzecie wcielenie na forum?
Mefisto zna wszystkie moje IP.
A poza tym, ze smutkiem wyznaję, że moja fantazja aż tak daleko nie sięga. Czegoś podobnego nie byłbym w stanie wymyślić.
Ostatnio zmieniony czw 25 maja, 2006 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze na plecy jakieś niemowlę i sru na Orlą. A jak!
Ale dlaczego dopiero pod koniec maja? Lepsze wrażenia byłyby parę miesięcy wcześniej. Może w ogóle lepiej było zorganizować taką wycieczkę przedszkolaków. Dzieciaki miałyby frajdę.
Tylko kto za to wszystko później beknie?
Ale dlaczego dopiero pod koniec maja? Lepsze wrażenia byłyby parę miesięcy wcześniej. Może w ogóle lepiej było zorganizować taką wycieczkę przedszkolaków. Dzieciaki miałyby frajdę.
Tylko kto za to wszystko później beknie?
Ostatnio zmieniony czw 25 maja, 2006 przez Hannibal, łącznie zmieniany 1 raz.