ja myślę, że to jest zdjęcie zrobione z okna autobusu, który jedzie z łysej polany do smokowca, z dużym zoomem na płaczliwą skałę i Hawrań za chmurą. kto myśli podobnie?
co do placzkiwej skaly to mam pewność na 90%, co do Hawrania, to trzebaby zerknąć na mapie
no sprawdzialm , szczyty sie chyba zgadzja : Hawrań i placzliwa skala, tylko kierunek nie ten. Musialo być zrobione z ceprostrady albo, hm, może z jaworowej doliny, ale coś za nisko te góry jak na zdjęcie z doliny..
Kto myśli podobnie?
Iwona, tak patrzę na mapę, jeśli to jest jednak z okien samochodu, to to nie może być Hawrań, tylko Szalony wierch, ale nie pasowalaby perspektywa i roznica wysokości miedzy nimi..
???
Ostatnio zmieniony wt 04 kwie, 2006 przez laura palmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie Iwona, że tez mowisz "samochód" a nie "auto". Ja mieszkalam pod bialystokiem i tam byl "samochód", a w krakowie jest "auto". A ja nie moge jakoś mówić "auto" bo brzmi mi debilsko i sztucznie...
połnoc jeździ samochodami
no i chyba tak zrobię. Ludzie na południu są częsciej porywczy i agresywni. Nie umieją mówic szeptem. nie umieja przemilczeć. Wszystko w nich wrze.
a im dalej na poludnie tym z ludzi bardziej paruje. Spójrzcie na Wlochów.
MI to nie odpowiada.
laura palmer pisze:Musialo być zrobione z ceprostrady albo, hm, może z jaworowej doliny, ale coś za nisko te góry jak na zdjęcie z doliny..
Sprawdzałam,mam podobne z ceprostrady właśnie...ale to jeszcze nie do końca to samo Bardziej mi pasuje perspektywa z okolic Rusinowej Polany -oczywiście jeśli fota jest z zoomem
Mariusz pisze:Domyślam się co to jest, jednak nie mam 100% pewności. Proszę więc o waszą opinię: skąd jest robione zdjęcie i co na nim widać.
Na mur beton widać Zdiarska Vidle, Havran i bodajze Muran patrząc od prawej do lewej. Skąd zrobione jest zdjęcie - nie mam pojęcia, ale na bank nie jest to z drogi do Smokovca.
Witam po latach wszystkich starych forumowiczow i wszystkich nowych:)