ja to mam czasem ochote obejrzec sobie jakiś ciekawy film czy program w tv o Tatrach... ale tak zauważyłam, że zupełnie nic w tv na ten temat nie ma.. chyba że coś przeoczyłam?? wy wiecie coś na ten temat? bo jak nie ma nic to trzeba coś z tym zrobić nie? postarać sie o jakiś programik...
ale ponoc w Tatrach był kręcony jakis kolejny film Boolywoodu..
indyjska produkcja.. Tatry miały zastąpić Kaszmir..
trzeba będzie obejrzeć ze względu na tatrzańskie krajobrazy..
Nadzieja pisze:ale ponoc w Tatrach był kręcony jakis kolejny film Boolywoodu..
indyjska produkcja.. Tatry miały zastąpić Kaszmir..
trzeba będzie obejrzeć ze względu na tatrzańskie krajobrazy..
no ,nie zapominajcie też o "Nosferatu" kręconym w Dol. Jaworowej i filmu (tytułu nie pamiętam ,o trzech mszczacych się mężczyznach) ze słynnym wysadzeniem szałasu w Chochołowskiej
Nadzieja pisze:trzeba będzie obejrzeć ze względu na tatrzańskie krajobrazy..
heh moze z jeden szczyt gdzies tam mignie na ekranie przez jakies 10sekund...a film bedzie trwal jakies 5 godzin....dla Tatr moge zrobic wszystko...ale meczyc sie 5 godzin dla 10 sekund widoku Tatr...nio nie wiem
w niedziele na Kino Polska był film "biały ślad". Melodramat z 1932 roku
Fabuła jak to w filmie niemym - banalna. Za to cały czas pokazywali Tatry. Nosal nieogolony, Kasprowy bez kolejki, Murowaniec, wyścig narciarski (prawdziwy wyścig, wszyscy razem i przepychanki, oczywiście w puchu) a nawet lawinową akcje TOPRu.
Jakoś wszystko wyleciało z głowy A w TV jak nic nie było tak nie ma,trzeba chyba sięgnąć do prywatnych zbiorów.I słuchać biadolenia że znowu to samo w kółko oglądam
Witam . Na TVP 3 - regionalna w niedzielę o 10.10 jest program " Nie tylko Tatry" trwa jedynie 20 minut i niestety nie jest nadawany w każdą niedzielę . Jeszcze nie odkryłam czy co 2 tygodnie czy raz na miesiąc , ale co jakis czas sie pojawia . Jutro ma być zapraszam do ogladania . Aga