Życzę wszystkim żeby te świąteczne dni były spokojne i wesołe. Abyście mieli czas na wypoczynek, na rodzinne spotkania, na zatrzymanie się na chwilę i oderwanie się od codzienności.
No i oczywiście gór prezentów życzę
I żeby wśród nich był choć jeden wymarzony....
Bardzo podoba mi się to ryb -ki "gór" prezentów, a zdjęcie Kerta wprawiło mnie w świetny nastrój
Składam Wszystkim Forumowiczom najlepsze Świąteczne Życzenia - dziękując za Wasze
Pozdrawiam, Izabela
Ja również Wam życzę zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.
A że nie wiem czy będę miał możliwość zajrzenia tu przed Sylwestrem, to życzę wam szczęśliwego Nowego Roku, mnóstwa czasu i możliwości wypadów w górki i gdzie sobie tylko zamarzycie. No i oczywista wszystkiego najlepsiejszego dla Sylwestra
Ogólne szczere pozdrowaśki noworoczne i świąteczne
Ja również chcę złożyc wszystkim najserdeczniejsz życzonka z okazji tych cudownych Świąt...abyście spędzili je w ciepłym rodzinnym gronie, by Narodziny Jezusa napełniły was siłami na nadchodzący rok...Odpocznijcie, nie przejedzcie się zbytnio!!!! Życzę wam również wielu udanych wycieczek w góry i niezapomnianej zabawy sylwestrowej..:*:*:*:*:*:*:*
Skoro Wszyscy to i Keczup też . Spełnienia nawiększych górskich (i nie tylko) marzeń. A jedyny kontakt z Toprowcami abyście miewali wyłącznie w knajpie "U Ratowników" . Jak najwięcej forumowych zlotów i na stałe wklejonych uśmiechów. Pzdrawiam
Życze wszystkim wszystkiego dobrego, Wesołych Świąt, szampanskiego sylwestra, szczęsliwego Nowego Roku, snieżnych gór zimą, ukwieconych wiosną, słonecznych latem i złotych jesieńą. Słowem- tegoco sobie wymarzycie.