Największe górskie marzenie to...

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
Anika

Post autor: Anika »

Keczup pisze:
Anika pisze:Hej
Ja mam takie malutkie marzenie posiedzieć z aparatem na skrajnym chociaż godzinke....... ale to chyba dopiero na wiosne :(
Oj Aniu, ty moja stara (nie chodzi o wiek) górska współtowarzyszko, zasuwaj w najbliższą wiosnę bo po czerwcu Ci się utnie, Ty wiesz dlaczego. Oby ucięło się tylko na jeden sezon :O
cześć Piotruś
mam nadzieje że razem nam sie uda tak jak planowaliśmy WSZYSCY pójdziemy i posiedzimy na skrajnym :D

ps. troche mnie nie było ale teraz nadrobie obiecuje
RARUTKA_GOLDI

Post autor: RARUTKA_GOLDI »

o to marzeń szczyty ;) :

hmm wejśc na Kilimandzaro i ujrzeć wschód słońca.....

wejść na Moutn Blanc... i zejść.. jestem zakochana w Alpach.....

a potem pojechac w HImalaje.... na trekkingową wycieczkę wokół jakiegos ośmiotysięcznika...... np Annapurny....

tyle sie naczytałam o tym , że pozostaje powiedziec tylko.... WIELKIE MNIAM!

ale u nas :) moim marzeniem jest zabrac moich przyjaciół w góry... siąśc razem w schronisku po wyczerpującym dniu górskiej niepowtarzalnej wspinaczki ;) i wspólne delektowanie sie przeżytymi razem chwilami......i wiedzieć że wszyscy czujemy to samo i że rozumiemy sie bez słow..... to takie cenne, wolne, słodkie chwile...
Ostatnio zmieniony wt 13 gru, 2005 przez RARUTKA_GOLDI, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Moim wielkim marzeniem też jest odwiedzenie And, czy Himalajów.
A w Tatrach chciałbym przejść za jednym razem, szlakiem oczywiście, całe Tatry Polskie - od Wołowca do Rysów. Ale musiałaby być wtedy w miarę dobra pogoda, bo przy mocnym wietrze nie wiem, czy bym wyrobił kondycyjnie.
ekedz

Post autor: ekedz »

hiszpańskie Pireneje... :) w tym Monte Perdido, Pico de Aneto... ajajaj
Mont Blanc...
w Tatrach chciałabym stanąć na Mieguszewieckich, Gerlachu, Lodowym :)
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Przypominam temat tego wątku:

"Największe górskie marzenie to..."

:)
Nat

Post autor: Nat »

Mieszkać i pracować w TPN a przynajmniej jeździć tam 2xw roku po 2 tygodnie
Awatar użytkownika
meridius

Post autor: meridius »

moje najwieksze marzenie odnośnie gór związane jest z himalajami :) najlepiej wejść na K2 albo coś podobnego ale to juz chyba napewno zostanie tylko marzeniem... a z takich przyziemnych to myśle że Gerlach dałby mi dużą satysfakcję i Lodowy bo bardzo wpadł mi jakoś w oko ;)
Matii

Post autor: Matii »

Moje górskie marzenia też wiąrzą się z himalajmi, tam powyżej 8000m. Będzie co będzie, ale chyba pozostanie tylko marzeniem :D
Awatar użytkownika
cyganeria

Post autor: cyganeria »

no a moje marzonko: móc pojechać sobie w Taterki tak na 2 miesiące i mieć możliwoś zarówno połażenia po szlakach jak i (na co ostatnio mam najbardzioej ochote) poleżenia sobie w słoneczne, ciepłe dni na górskich polanach przez cały dzień, nic nie robiąc tylko tak leżąc i patrząc na otaczające mnie z każdej strony szczyty... mmm.... a takie bardziej odległe marzenia.. to jak już mi sie hajtac przyjdzie - postawić sobie domek gdzieś tam pod giewontem i pracować tak jak ktoś tam wczesniej wspomniał w TPN-ie... fascynujące.... mmm.... zobaczymy czy się spełni...aaaa tak a propos hajtania, kiedy pierwszy raz zobaczyłam sanktuarium na Krzeptówkach obiecałam sobie że to tam odbędzie się mój ślub - to też takie marzonko... i mam głęboką nadzieje że to jaki i poprzednie się spełnią... :)
Awatar użytkownika
wieczor22

Post autor: wieczor22 »

Moje marzenie o górach... to mieć więcej czasu żeby tam przebywać poznać tak Tatry jak tylko to możliwe A z takich dalszchy to zobaczyć Wielki Kanion i któryś z ośmiotysieczników
cholus

Post autor: cholus »

Pochodzić po :

1.Górach Nowej Zelandii
2.Górach Tybetu
3.Wejść na Kilimandżaro
marti

Post autor: marti »

cholus pisze:Wejść na Kilimandżaro
wejście na kilimandżaro ok 600 zł z przewodnikiem / cena zależy od kursu / wycieczka trwa ok tyg.
marti

..... móc zawsze jeździć w góry
koniu

Post autor: koniu »

Mati całkiem się z tobą zgadzam. Właśnie jestem unieruchomiony sktęciłem nogę w kolanie i już dwa tygodnie się męczę. Najgorsze że nie wiem jak długo jeszcze , a tyle mam górskich planów.
marti

koniu pisze:jestem unieruchomiony sktęciłem nogę w kolanie i już dwa tygodnie się męczę.
przykro mi bardzo :( rzycze szybkiego powrotu do zdrowia
uszba

Post autor: uszba »

Moim najwiekszym gorskim marzeniem?

Zgadnijcie :))

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ermen

Post autor: ermen »

Moim największym górskim marzeniem jest spędzić jesień życia w górach (to też marzenie mojej żonki).
Ale zanim dożyję starości czas dokonać zmiany kodu - czwórka z przodu (tzn 4000- cel na ten rok), potem podnieśc się jeszcze o co najmniej jeden tysiączek, no i wreszcie pojechać w Himalaje.
Marzę o sanktuarium Annapurny....

Marzę, cały czas marze o górach....
Awatar użytkownika
ermen

Post autor: ermen »

uszba pisze:Moim najwiekszym gorskim marzeniem?

Zgadnijcie :))
Wnioskując po nicku, Twoim marzeniem może byc wejście (zobaczenie?) jednago z najwspanialszych szczytów Kaukazu - ..... Uszby.... :)
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

-domek z widokiem na panorame Tatr
-zleźć całe Taterki
-Fogarasze :]
-Nowa Zelandia
-no i na koniec - chociaz spróbowac kiedyś - Czogori :]
piotr35

Post autor: piotr35 »

marzeniem nie tak odleglym bylo zorganizowac maly domek gdzies blisko tatr i stalo sie :)
ODPOWIEDZ