[ciach]z "przedstaw się nam"
-
MaŁa mySzA
-

Nie no odpadłem w tej chwili.....Aż strach lodówkę otworzyć, bez kitu
Fajnie że coraz wiecej ludzi na tym forum
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 12 wrz, 2005 przez Wrc, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo Agaar ma ambicję dogonić starszą siostrę w ilości napisanych postów
Mi osobiście to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, ostatnimi czasy często tu zaglądam i lubie sobie coś poczytać (lubię jak forum ma częstą aktualizację
) Czasem zdarza się, że przez pół dnia nikt nic nie napiszę, a tu proszę mamy Iwonę i Agaar
Widać, że forum żyje.
P.S. jest juz nas 465. Czy planujemy jakąs nagrodę np. naszywke gratis dla 500 osoby? Po ID widać, że już 500 minęło, czyli conajmniej 35 osób zniknęło, ale dla realnej pięćsetnej osoby można by się zrzucić
taka promocja:)
Mi osobiście to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, ostatnimi czasy często tu zaglądam i lubie sobie coś poczytać (lubię jak forum ma częstą aktualizację
P.S. jest juz nas 465. Czy planujemy jakąs nagrodę np. naszywke gratis dla 500 osoby? Po ID widać, że już 500 minęło, czyli conajmniej 35 osób zniknęło, ale dla realnej pięćsetnej osoby można by się zrzucić
Ty mnie tu nie strasz i tak jak wchodze na forum po 1 dniu to mam do przeczytania pełno postówBo Agaar ma ambicję dogonić starszą siostrę w ilości napisanych postów
Ps. Sorki za off topic
Pozdrawiam
Co zakończyliśmy, co zakończyliśmy?Salek pisze:Tylko, że chyba już skończyliśmy dyskusje
Nie... jakbym chciała dogonić moją sister, to musiałabym siedzieć całymi dniami i pisaćSalek pisze:Bo Agaar ma ambicję dogonić starszą siostrę w ilości napisanych postów
Żyje i miejmy nadzieje, że będzie cały czasSalek pisze: Widać, że forum żyje.