może jakiś zlocik??
może jakiś zlocik??
ja bym chętnie z wami sie spotkała.
-
Robert Grabarski
-

Re: może jakiś zlocik??
mimo ze mieszkam daleko to z checia bym wpadl do polski na na zlocik jak by sie udalo zorganizowac:-)trzeba zapodac temat..jakies propozycje???..wszystko mozna zrobic..troszke checi:-)))pozdrawiam Robert...z anglizushka pisze:ja bym chętnie z wami sie spotkała.
Niby tak, ale temat o spotkaniu z okazji 2. urodzin szybko umarł... Widać lepiej siedzieć przy kompie niż gdzieś się ruszyć...Robert Grabarski pisze: troszke checi
możesz wystąpić jako sponsor napojów orzeźwiających?zushka pisze:ja bym chętnie z wami sie spotkała.
takie spotkanie wymaga sporo łaciatego
hm...
takie dziwne roślinki napotkałem , może zushka wiesz co to?

...no ja np.siedziałam cicho,bo w najbliższym czasie nie mam szans pojechać w TaterkiMiG pisze:Tyle że praktycznie nikt nie podjął tematu...
...o proszę,wg. pozbieranych informacji wynika,że w ten weekend w Tatrach byli: Tomek K,Tomek I, Tomtom, Dresik,Sylwester,Mariusz i Olav...z czego ostatnia trójka to praktycznie deptała sobie po piętach...Wydaje mi się też,że ciągle jeszcze w Taterkach przebywa Izka...
- Andrzej Krystoszyk
-

hm...
tak to chmieli
zagadka...damskie szyszeczki ,czy męskie ???
tak to chmieli
moja radość nie ma granic bo ilość surowca jest w stanie zaspokoić moje pragnienie na cały kolejny rok - chciałem to coś karczować ale skoro to taka pożyteczna roślinka i całkiem nieźle obrodziła to wstrzymam się-zushka pisze:tak to chmieli
dużo tego..

już wyczytałem, że muszę pośpieszyć się ze zbiorem ... tylko zushka co dalej... no wiesz , żeby przerobić na szlachetny płyn...
Czy to nie wszystko jedno czy szyszka jest żeńska czy męska... a może są i takie i takie - to podpowiedz szybko czy mam zrywać samce czy samice ( i jak rozpoznać)
pozdr
Browamator
o jeszcze taka fota