Szukam ludzi z ktorymi moge spedzic czas w zakopanym

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
ODPOWIEDZ
Robert Grabarski

Szukam ludzi z ktorymi moge spedzic czas w zakopanym

Post autor: Robert Grabarski »

Mieszkam w Angli od 1998 roku i wstyd sie przyznac ale od tej pory nie bylem w gorach polskich a musze dodac ze sa moja najwieksza radoscia,ale stop to juz za dlugo..rozrywa mnie wewnatrz i sie buntuje..chce spedzic tak jak kiedys pare dni w naszych gorach(dodam ze w naszych gorach nie jestem laikiem,zaczelem jak mialem 10 lat turystyke gorska i bylem tam nie mniej niz 40 razy do 98 roku.moze znajdzie sie jakas grupka ludzi co przygarnie kolege z wysp angileskich..dodam ze nie chodzi mi o jednorazowy wypad w gory polski a bardziej o stale wyjazdy przynajmniej raz w roku:-)..pozdrawiam wszystkich kochajacych gory i czekam na propozycje ..maile itp..dzieki z gory
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Robert witaj na forum! Mam nadzieję, że ktoś się do ciebie na maila odezwie, a jak nie, to może zwyczajnie podłącz się do którejś grupy, jadącej akurat w Tatry.
:)
Robert Grabarski

Post autor: Robert Grabarski »

Mariusz pisze:Robert witaj na forum! Mam nadzieję, że ktoś się do ciebie na maila odezwie, a jak nie, to może zwyczajnie podłącz się do którejś grupy, jadącej akurat w Tatry.
:)
dziekuje mariusz ..pierwsze osoby napisaly wiec jest super..mysle ze jak sie poznamy to niedlugo nie bedzie z tym problemu..pozdrawiam ciebie iw szystkich Robert
ODPOWIEDZ