Terminarz wyjazdowy
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Terminarz wyjazdowy
Juz wyjasniam o co loto:
mianowicie kazdy z nas w ciagu najbklizszych 3 miesiecy najprawdopodobniej wyjedzie w Tatry.
Proponuje, aby w jednym zwiezlym temacie zebrac terminy kiedy kto bedzie w Tatrach coby ulatwic ewentualne umawianie sie na szlaku
Dlatego kazdy kto sie wybiera i juz wie kiedy napisal:
date:
czas pobytu:
'planowane' szlaki:
Niestety nie zaczne, gdzyz sam nie wiem dokladnie kiedy pojade.
mianowicie kazdy z nas w ciagu najbklizszych 3 miesiecy najprawdopodobniej wyjedzie w Tatry.
Proponuje, aby w jednym zwiezlym temacie zebrac terminy kiedy kto bedzie w Tatrach coby ulatwic ewentualne umawianie sie na szlaku
Dlatego kazdy kto sie wybiera i juz wie kiedy napisal:
date:
czas pobytu:
'planowane' szlaki:
Niestety nie zaczne, gdzyz sam nie wiem dokladnie kiedy pojade.
- Andrzej Krystoszyk
-

jak się okazało to jade już w sobote 2 lipca, ale w sumie jeszcze nie mam planów, na pewno Wysokie, pewnie OP, może Chłopek. Jedziemy stopem i chcemy spać przed schroniskami, zobaczymy jak najtaniej można jechać w Tatry

dodane na drugi dzień:
jednak nie pojade, poprawke mi na wcześniejszy termin przesunęli.

dodane na drugi dzień:
Ponieważ mi strasznie pokrzyżowały się wakacyjne plany, bedzie można mnie spotkac od 18 do przynajmniej 30 lipca po słowackiej stronie.
Pierwszy tydzień zachodnie (wybór trasy rano w zależności od wielu czynników) - noclegi gdzieś w Zubercu; drugi tydzień - jeśli dadzą mi kąt do spania koło Smokowca w strone Popradu ( to jest już chyba Dolny Smokowiec lub jakoś tak - do nazw nie mam pamięci) ale stamtąd wypady w Wysokie ( może połaczone z jakas nocką w schronie, kosówce lub tam gdzie oczy poniosą)
ps. naszywka na plecaku 3ma mi się
Pierwszy tydzień zachodnie (wybór trasy rano w zależności od wielu czynników) - noclegi gdzieś w Zubercu; drugi tydzień - jeśli dadzą mi kąt do spania koło Smokowca w strone Popradu ( to jest już chyba Dolny Smokowiec lub jakoś tak - do nazw nie mam pamięci) ale stamtąd wypady w Wysokie ( może połaczone z jakas nocką w schronie, kosówce lub tam gdzie oczy poniosą)
ps. naszywka na plecaku 3ma mi się
Monisia - mamy podobne terminyMonisiaPP pisze:a jakie trasy planujesz?
Wiesz , na miejscu się okaże jaka będzie konfiguracja chodzących po górach, zapał do chodzenia, pogoda itd
Mgliste plany to na pewno jeden, dwa dni powałęsania się w okolicach Jagniecego, być może też w jakiejś konfiguracji będę na Gerlachu (taki niesprecyzowany turystyczny pomysł innych ludzików)- alternatywnie Baranie Rogi, mam jeszcze miejsce gdzie na pewno pójdę sobie solo ( ale żeby nikogo nie spotkać to nawet tutaj cii) <- to z Wysokich
Z Zachodnich tradycyjnie okolice zvierovki 2-3 dni
Monika - nie znam konfiguracji osobowej wejscia: ile osób, czy bedzie usługa przewodnika czyli na ten moment nie mogę ani potwierdzić ani zaprzeczyć - po prostu wszystko jest możliwe.MonisiaPP pisze: Jezeli bys szukal towarzystwa na Gerlach to jetem chetna
Napisz do mnie na maila zrobimy wymiane nr tel i reszte dogramy na Słowacji.
Wysokie tak jak pisałem bede obstawiał w tygodniu 25-31 lipca... a niewyraxnie rysuje się szansa przedłużenia tego o kolejny tydzień