Smerfetka attacks!
Smerfetka attacks!
Jak niektórzy zauważyli 24 maja 2005 (wtorek), jakiś zagubiony dzieciak z zapędami kaznodziejskimi ("...szkoda, że na tym samym phpBB...") oraz wyraźną owocową dewiacją seksualną ("pierd....ć śliwę!!!") za pomocą powszechnie znanej metody włamał się na nasze forum, zmienił jego nazwę oraz dodał 2 nowe pokoje o nie do końca jasnej tematyce. Więcej szkód nie uczynił, co zresztą nie ma znaczenia, bo forum jest backupowane na osobnym serwerze.
A jak wyglądało forum tego wieczora? Ano tak: kliknij tu
P.S. Nie da się też ukryć faktu, że z lenistwa administratora forum nie działa w najnowszej wersji skryptów phpBB. :]
A jak wyglądało forum tego wieczora? Ano tak: kliknij tu
P.S. Nie da się też ukryć faktu, że z lenistwa administratora forum nie działa w najnowszej wersji skryptów phpBB. :]
Ostatnio zmieniony śr 25 maja, 2005 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
hehe,ale Czesiek nie uwierzysz jaki to był zbieg okolicznościCzesiek pisze:Dzięki Iwonka i Mariusz
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
- mefistofeles
-

- Kontakt:
-
Jacek Venom
-

Słuchajcie,właśnie się dowiedziałam od Modzia,że te "prace remontowo-zabezpieczające" mogą trochę potrwać..... Przyspieszaczem prac okazuje się być OKOCIM PALONE....więc drodzy forumowicze...może jakaś ściepa i wysyłamy skrzyneczkę łaciatego do Wawy....bo chyba nikt nie lubi remontów w domku,co nie?

------------------------------------------