Czy ktos zwas zna jakis super hotelik czy hate goralskom???Jestem wdzienczny za kazdom rade!!!Dzienkuje!!
Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!!!
Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!!!
Wyjerzdzam z zonkom w serpniu w gory! Zona nie przepada za bardzo za wypadami i za schroniskami! Z tego powodu posukujemy jakiegos super hotelika w centrum zakopanego! Przesukalem juz prawie wszystkie stronki!!!Ale nic co by zonce odpowiadalo
albo juz zajente!
Czy ktos zwas zna jakis super hotelik czy hate goralskom???Jestem wdzienczny za kazdom rade!!!Dzienkuje!!
Ostatnio zmieniony ndz 22 maja, 2005 przez lugomi, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi ci o hotel czy pensjonat? Bo jeśli o hotel to musisz mieć niezłą kasę. No tak przecież jesteś z Niemiec
Tu na pewno spodoba się twojej żonie
http://www.trip.pl/index.php?pageid=133 ... &site=Trip
Tu na pewno spodoba się twojej żonie
http://www.trip.pl/index.php?pageid=133 ... &site=Trip
Cześć
Chciałbym zaproponować "Dom Turysty". Tylko się nie przestrasz, że to jakaś melina. Spałem tam w zeszłym roku dwie noce. O pierwszej nie ma co wspominać (prycze w pokoju dziesięcioosobowym), ale trzyosobowy był całkiem w porządku, ładnie, czysto, 35zł, nie wiem jaka jest sytuacja w dwuosobowym, ale raczej podobna, tylko twojej żonie może nie podobać się brak łazienki na miejscu, w takim przypadku pozostają apartamenty. A tak w ogóle to mniej niz 100 metrów do Krupowek, na dole fajna księgarnia. I generalnie nie radzę brać pokoju większego niż trzyosobowy. A więcej informacji na http://www.domturysty.z-ne.pl/ .
Chciałbym zaproponować "Dom Turysty". Tylko się nie przestrasz, że to jakaś melina. Spałem tam w zeszłym roku dwie noce. O pierwszej nie ma co wspominać (prycze w pokoju dziesięcioosobowym), ale trzyosobowy był całkiem w porządku, ładnie, czysto, 35zł, nie wiem jaka jest sytuacja w dwuosobowym, ale raczej podobna, tylko twojej żonie może nie podobać się brak łazienki na miejscu, w takim przypadku pozostają apartamenty. A tak w ogóle to mniej niz 100 metrów do Krupowek, na dole fajna księgarnia. I generalnie nie radzę brać pokoju większego niż trzyosobowy. A więcej informacji na http://www.domturysty.z-ne.pl/ .
Dzienkuje ci za pomoc Monussiu! Super by bylo jak bys cie mi dali zynk na fajny hotelik bo jak bende tak dalej szukal to chyba nigdy tam nie zajade!!MonisiaPP pisze:Chcialam wlasnie Litwor zaproponowac!! Jak doklanie poszukam to dam Ci kontakt do pensjonatu, troche daleko od centrum, ale bardzo si! Nawet z jaccuzi! Tylko musi moj facet wrocic i przypomniec mi namiary!
Czesc Zoltan! Te 100 metrow do kropuwek to super! Dla mnie i dla zonki! Ale chyba maz racie,jak zaproponuje zonce pokuj bez lazienki to chyba bende musial calkowicie zostac w domu!!zoltan pisze:Cześć
lugomi,niestety z Zakopca nic do głowy mi nie przychodzi,ale jak kiedyś będziesz wybierał się do Karpacza to mam dla ciebie prawdziwą perełkę-poważnie-żonie na bank się spodoba,lazienka w każdym pokoju,śliczny wystrój,obiadki na miejscu,cisza,spokój,własny balkonik,miejsce do biegania dla córeczek...
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Dzeinki Iwona! Jak kiedys sie bendziemy wybierac w te strony to napewno przyjde spowrotem na ten temat! Dzienki!!Iwona pisze:lugomi,niestety z Zakopca nic do głowy mi nie przychodzi,ale jak kiedyś będziesz wybierał się do Karpacza to mam dla ciebie prawdziwą perełkę-poważnie-żonie na bank się spodoba,lazienka w każdym pokoju,śliczny wystrój,obiadki na miejscu,cisza,spokój,własny balkonik,miejsce do biegania dla córeczek...
Re: Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!
[quote="lugomi"]Wyjerzdzam z zonkom w serpniu w gory! Zona nie przepada za bardzo za wypadami i za schroniskami! Z tego powodu posukujemy jakiegos super hotelika w centrum zakopanego! Przesukalem juz prawie wszystkie stronki!!!Ale nic co by zonce odpowiadalo :P albo juz zajente!
Czy ktos zwas zna jakis super hotelik czy hate goralskom???Jestem wdzienczny za kazdom rade!!!Dzienkuje!![/quote]
Nie. No nie. Ja sie zalamie. Bede w sierpniu tez w Tatrach, to moze z Twoja zonka pogadam?
Czy ktos zwas zna jakis super hotelik czy hate goralskom???Jestem wdzienczny za kazdom rade!!!Dzienkuje!![/quote]
Nie. No nie. Ja sie zalamie. Bede w sierpniu tez w Tatrach, to moze z Twoja zonka pogadam?
Re: Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!
A bys mogla sprubowac! Ale wontpie ze to cos da!!!uszba pisze:Nie. No nie. Ja sie zalamie. Bede w sierpniu tez w Tatrach, to moze z Twoja zonka pogadam?lugomi pisze:Wyjerzdzam z zonkom w serpniu w gory! Zona nie przepada za bardzo za wypadami i za schroniskami! Z tego powodu posukujemy jakiegos super hotelika w centrum zakopanego! Przesukalem juz prawie wszystkie stronki!!!Ale nic co by zonce odpowiadaloalbo juz zajente!