pseudonim na forum: idea
Prawdziwe imię: Kasia
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Bialystok co oznacza ze do gor mam przez caaala Polske
Data urodzin (może być bez roku): 21.01.1974
W czym się kształciłeś/-łaś: ekonomia i socjologia
Czym się zajmujesz zawodowo: jak powyzej
Na czym się znasz: ostatnio specjalizuje sie w usuwaniu wirusów z mojego kompa
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): okresowo (czyt. latem) Tatry; juz od miesiaca pilnie sledze komunikaty TOPRu i ciesze sie z kazdego cm topniejacego sniegu:), oprocz tego socjologia;
Czego słuchasz: Jan Garbarek szczegolnie In Praise of Dreams
Jak dobrze znasz Tatry: chyba dobrze biorac pod uwage moj brak orientacji w przestrzeni
Jak często w nich bywasz: dwa razy w roku (rekord cztery razy) i ciagle uwazam ze za malo ale one sa tak daleko
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Sudety, Beskid, Pieniny, Tatry Slowackie (ale tylko raz)
Jak znalazłeś/-łaś to forum: przez przypadek
to chyba wszystko, jesli beda pytania chetnie odpowiem
Juz chciałem dziewczyne pochwalić za zany rok urodzenia a ona dalej pisze ze cieszy się że śnieg topnieje w Tatrach...normalnie juz mi podpadła i to centralnie.To nie może być 1974 .
Mariusz pisze:Jacek Venom - mam taką techniczną prośbę: unikaj cytowania całych postów (zwłaszcza tak dużych), bo to niepotrzebnie obciaża serwer. Dzięki.
Mariusz The Administrator ,przepraszam za ten objaw mojej ignorancji .
Jacek Venom pisze:Mariusz The Administrator ,przepraszam za ten objaw mojej ignorancji .
Sam już nie wiem, czy sobie żartujesz, czy ironizujesz. Ale nieważne... Powyższa uwaga jest na przyszłość do wszystkich, a napisałem akurat do ciebie, bo często cytujesz jakiś dłuuugi post, by odpowiedzieć na jedno zdanie z tego posta pod spodem. Nie jest to samo w sobie jakoś złe, ale w ogólnym rozrachunku mocno obciąża serwer i zwiększa wielkość bazy w MB. Potraktuj to jako prośbę techniczną, a nie czepianie się itd