Przedstaw się nam :)

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz

Przedstaw się nam :)

Post autor: Mariusz »

Spotykamy się często na forum, warto więc dowiedzieć się o sobie czegoś więcej o sobie. Dotyczy to zarówno weteranów, jak i forumowego narybku. Zatem każdy kto ma ochotę, niech coś napisze.
:)

Proponuję taki schemat (ale można go dowolnie skracać lub rozwijać):

Pseudonim na forum:
Prawdziwe imię:
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto):
Data urodzin (może być bez roku): ;)
W czym się kształciłeś/-łaś:
Czym się zajmujesz zawodowo:
Na czym się znasz:
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby):
Czego słuchasz:
Jak dobrze znasz Tatry:
Jak często w nich bywasz:
W jakich innych górach bywałeś/-łaś:
Jak znalazłeś/-łaś to forum:

itd... itp...
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Pseudonim: Szarotka
Gdzie mieszkam?...ciałem w "Pięknoduchowie"...duchem w Tatrach
W 1974 r o godz.13 wydałam pierwszy radosny krzyk na tym świecie ;)
Praca: ...chciałabym pisać książki na balkonie domku z widokiem na Tatry
Na czym się znam? :think: nie mogę napisać,że na wszystkim po trochu,bo jak coś jest do wszystkiego, to jest do... :P
Hobby: książki, książki o górach, książki, rower :))
Tatry to......tego się nie da słowami opisać :)
Inne góry: na początku były Tatry, z czasem chciałabym poznać też inne
Ostatnio zmieniony czw 10 cze, 2010 przez Szarotka, łącznie zmieniany 1 raz.
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Pseudonim na forum: Czesiek (Czesław II :-) )
Prawdziwe imię: Czesiek
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Wrocław
Data urodzin (może być bez roku): 12.11.1958r.
Czym się zajmujesz zawodowo: wszystkim ;-) - no prawie :-)
Na czym się znasz: na wszystkim i na niczym ;-)
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): jeżdżę na rowerku, chodzę po Górach.
Czego słuchasz: wszystkiego - najczęściej Dire Straits
Jak dobrze znasz Tatry: średnio
Jak często w nich bywasz: raz w roku
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: w wielu (w Polsce)
Jak znalazłeś/-łaś to forum: Gazeta Wyborcza - Turystyka - Góry - i.t.d. :-) Kiedy to było???
Ostatnio zmieniony pt 04 mar, 2005 przez Czesiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Pseudonim na forum: moderator, terminator, BANanator.... ;)
Prawdziwe imię: Mariusz
Gdzie mieszkasz i pracujesz: Warszawa / przedmieścia
Data urodzin: 06-11-1976
W czym się kształciłeś: ekonomia UW
Czym się zajmujesz zawodowo: wyszukiwanie informacji, raporty o rynkach, media
Na czym się znasz: komputery, sieci, strony internetowe, smak piwa
Co lubisz robić w wolnym czasie: Internet niestety, ROWER!, knajpy&piwio, wysiewanie trawników, podlewanie trawników, koszenie trawników ;)
Czego słuchasz: od Rammsteina, przez połamane bity (break beat), muzykę kubańską (salsa!), aż po... hip-hop :P
Jak dobrze znasz Tatry: od 10 lat, polskie złażone w 98%
Jak często w nich bywasz: 2x w roku minimum
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Karkonosze, Gorce, Beskid Sądecki (pasmo Jaworzyny), Jura K-Cz., świętokrzyskie, Bucegi
Jak znalazłeś/-łaś to forum: erm... chyba ktoś mi polecił :cwaniak:
Piotr

Post autor: Piotr »

Pseudonim na forum: Piotr
Prawdziwe imię: tyz Piotr
Gdzie mieszkasz i pracujesz: Krasnystaw
Data urodzin: 01-09-1972
W czym się kształciłeś: AWF (specja. gimnastyka i kulturystyka)
Czym się zajmujesz zawodowo: nauczyciel i instruktor nauki jazdy
Na czym się znasz: na tym wszystkim powyżej i nie tylko
Co lubisz robić w wolnym czasie: aktywnie go spędzać
Czego słuchasz: ostatnio niczego (brak czasu); słuchałem Cockera, Rynkowskiego, Stare Dobre...
Jak dobrze znasz Tatry: dosyć dobrze. nie byłem w paru miejscach w Słowackich Zachodnich
Jak często w nich bywasz: przynajmniej raz w roku
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Słowacki Raj, Czarnohora, na nartach pod Chopokiem i chyba we wszystkich w Polsce oprócz Świętokrzyskich
Jak znalazłeś/-łaś to forum: buszując po internecie
CREYENIC

Post autor: CREYENIC »

Psędonim :na forum,Creyenik ,od miejscowości ,Krajnik nazwisko org.Krajnik
Imie:Zbigniew
Mieszkam:Przemyśl
Technik mechanik silników wysokoprężnych
Zawodowo:nie wszyscy muszą :) akt wychowuję córkę(2,5 roku ,bliżniak)
na powaażnie :.remonty mieszkań.
na czym się znam? typowy" strzelec" na wszystkim i na niczym ,interesuje mnie wszystko,ale gdy trzeba się przyłożyć na powaznie to omijam temat.
Hedonista z zamiłowania.
muzyka:wszystko co mi się podoba,zaczynałem od :Rush,YES,Toto itd
Rammstena mam koncert"Live aus Berlin" na dvd ,
Tatry znam z wycieczek,w wieku od 10 do 14 roku życia byłem wiele razy
zimą i latem,niestety max Gubałówka,póżniej Babia Góra ,2000- czy rok sylwester ze studentami archeologii UJ "Ochotnica" do dziś nie wiem Dolna czy Górna ,jak by co to ta dłuższa :))
Gorce,teraz Bieszczady. Mam kumpla Bartka,mieszka zaraz przy wejściu naTarnice.Tarnica "zdobyta" ze szczytami obok 8) .
Na forum :szukałem zdięć Tatr i trafiłem na waszą galerię, i tak zostało ;)
prezes

Kontakt:

Post autor: prezes »

Pseudonim na forum: prezes
Prawdziwe imię: Maciek
Gdzie mieszkasz : Dąbrowa Górnicza
Data urodzin (może być bez roku): 09.08.1985
W czym się kształciłeś/-łaś: dalej sie kształce na Zarządzaniu i marketingu w Częstochowie
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): Tatry, narty, piwo:)
Jak dobrze znasz Tatry: sądze, że dobrze; większość szlaków w polskiej części przeszedłem; w Tatrach Wysokich większość po kilka razy
Jak często w nich bywasz: jeśli tylko mam czas i kase, średnio co pare miesięcy
Jak znalazłeś/-łaś to forum: przypadek, łaziłem po wszystkich stronach o tematyce tatrzańskiej:)
Marcin15

Post autor: Marcin15 »

Pseudonim na forum: Marcin15
Mieszkam w Warszawie
Data urodzin: 27.09.1989
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby):imprezować, jeździć na motorku, katować rowerek :Pno i oczywiście chodzić po taterkach :)
Czego słuchasz: Pop, rock
Jak dobrze znasz Tatry: Jak na mój wiek to myśle że chyba dobrze:)
Jak często w nich bywasz: ok. 3 razy w roku, ale teraz będe co miesiąc z powodu budowy domku we wsi Groń nieopodal Bukowiny Tatrzańskiej:)
Jak znalazłeś/-łaś to forum: przez wyszukiwarkę WP i miałem chęć pogadać z ludźmi o podobnym zainteresowaniu:)
Adamires

Post autor: Adamires »

Pseudonim na forum: Adamires
Prawdziwe imię: Adam
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Koszalin
Data urodzin (może być bez roku): 12.08.1976
W czym się kształciłeś/-łaś: technik mechanik:ekspoatacja silnikow spalinowych, 2lata WATu - wydz. mechaniczny
Czym się zajmujesz zawodowo: instruktor na siłownii,pomocnik trenera kadry narodowej paraolimpijczykow L.A. i reprezentacji Polski w podnoszeniu ciezarow,remonty
Na czym się znasz: mechanika, fotografia, body building
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): brudzic sie smarami, net
Czego słuchasz: metalu,klasyki i mamy
Jak dobrze znasz Tatry: duzo za malo
Jak często w nich bywasz: jak tylko moge
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Karkonosze,Beskid Slaski i Zywiecki
Jak znalazłeś/-łaś to forum: Iwonka :)
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

no dobrze,do 3x sztuka :)
ksywke tutaj mam jak widac,imię dostałam Joanna,przyjmuję każdą formę mojego imienia,oprócz Aśki ,jesli nie chcecie mieć :x babę na karku to nie uzywajcie tej formy imienia (sa 2ostrzeżenia :D)
od 18.12.1979 chodze po ziemskim padole trując d...ludziom ;)
pracuję i mieszkam w Luboniu,małej mieścinie rzut beretem od Poznania :)
kształciłam sie w kierunku zatruwania środowiska :D tzn ukończyłam technologię chemiczną na pp :-) pracuje w swoim zawodzie :)
na czym sie znam...CREYENICpozwól ze Cie zacytuje
CREYENIC pisze:typowy" strzelec" na wszystkim i na niczym ,interesuje mnie wszystko,ale gdy trzeba się przyłożyć na powaznie to omijam temat.
w wolnym czasie...śpię,czytam,spotykam sie z przyjaciólmi,pije,haftuje(nie łączcie tego z poprzednim :D)rower,rolki,imprezuje,netuje...itp itd
w górach ejstem stanowczo za rzadko :(
Polskie Tatry znam powiedzmy dobrze/srednio dobrze,słowackie w ogóle :)ale nic straconego :D
TUTAJ znalazłam sie szukając info o Chłopku i tak wylądowałam w zakopcu z Iwona :D
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

Pseudonim na forum: Mefistofeles
Prawdziwe imię: Tomek
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Mieszkam w Inowrocławiu, studiuję w Toruniu
Data urodzin (może być bez roku): 17.09.1984
W czym się kształciłeś/-łaś: informatyka
Czym się zajmujesz zawodowo: na razie jeszcze niczym

Na czym się znasz: na wszystkim i na niczym - tzn w niczym nie czuję się ekspertem (a jeśli się czuję to nie na tym forum ;) ), ale staram się posiadac elementerna choc wiedze z dziedzin przydatnych w zyciu.

Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): czytac, jezdzic na rowerze, grac (pardon: rzempolić) na gitarze, wspinac się, słuchac muzyki
Czego słuchasz: głównie heavy metal, ale także każdą muzykę płynącą z serca a nie z portfela

Jak dobrze znasz Tatry: za słabo
Jak często w nich bywasz: za rzadko (kilkuletnia przerwa:( )

W jakich innych górach bywałeś: Karkonosze, Bardzkie, Stołowe; Beskidy: Śląski, Żywiecki, Mały, Sądecki; Gorce, Bieszczady
Jak znalazłeś/-łaś to forum: planowałemwyjazd w Tatry, który nie doszedł do sqtq q końcu - przywiodły mnie tu google
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

Pseudo: Olav, Fenix
Imię: Adam
Mieszkam: Toruń
Urodzony: 30.11.1985
Uczę się w liceum (maturka za pasem ;) )
Na czym sie znam?? DJ'ing, akwarystyka, hodowla myszy ;)
Wolny czas lubię spedzać z moja druga polowką
W tatrach bylem raz, a jak dobrze pjdzie, to w maju bede drugi ;)
Jak znalazlem forum?? Przez przypadek i wp.pl
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
dyingbride

Kontakt:

Re: Przedstaw się nam :)

Post autor: dyingbride »

Zacznijmy od powitania. Troche czasu zeszlo zanim odkryłam u Was miejsce najbardziej pasujace do pierwszego wpisu. Hyde Park, wlasciwie czemu nie? ;) A wiec, zeby mi nie umkneło, witam ja Was! :D
Dobrze trafic na forum skupiajace Tatrzanskich Zapaleńców :)

Pseudonim na forum: dyingbride
Prawdziwe imię: agnieszka
Gdzie mieszkasz i pracujesz: Bydzia
Data urodzin (może być bez roku): 15.10.1975
W czym się kształciłeś/-łaś: resocjalizacja, fil. angielska
Czym się zajmujesz zawodowo: nie przypuszczalam, ze bede uczyc angielskiego...
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): ksiązki, muuuuuza, stare mebelki -zbieranie i po swojemu odnawianie, obserwacja kotów, trekking tatrzanski, narty tez najlepiej w Tatrach,
Czego słuchasz: metal (death, black, doom...), apokaliptyczny folk bajkowy czad.
Jak dobrze znasz Tatry: polskie na 4+
Jak często w nich bywasz: latem ile sie da (rekord sezonu - 3 wypady); zimą po razie
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Sudety
Jak znalazłeś/-łaś to forum: moja Mamusia znalazla je :)
MaŁa mySzA

Post autor: MaŁa mySzA »

Pseudonim na forum: MaŁa mySzA
Prawdziwe imię: Joanna
Miałam mieć na imię: Patryk lub Patrycja
Mieszkam we: Wrocławiu
Ludzkość tego dziwnego świata zasiliłam: 04.08.1989r.
Co lubię robić w wolnym czasie?: spotykać się ze znajomymi, słuchać muzyki, pisać sms-y(kiedyś mi kciuk odleci :D), rozmawiać ze znajomymi na GG, grać w kosza!
Jak znalazłam to forum?: dzięki Dadiemu jestem TU! :)
Mariusz pisze:Pseudonim na forum: moderator, terminator, BANanator....
Jeszcze inny pseudonim? KAPITAN!! :P:D
Max

Post autor: Max »

Pseudonim na forum: Max
Prawdziwe imię: Michał
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Mieszkam w Stolicy, urodziłem się w Grudziądzu
Data urodzin (może być bez roku): dzień zmarłych :] no prawie.. 2.listopada.1981
W czym się kształciłeś/-łaś: i kształce dalej informatyka niestety
Czym się zajmujesz zawodowo: programowanie, wcześniej pracowałem w agencji interaktywnej, teraz rozkręcam własny biznez polegający na tworzeniu stron www
Na czym się znasz: podobnie jak Iwona: niestety na wszystkim po trochu, bo jak coś jest do wszystkiego, to jest do... :( narazie nie jestem w niczym "specjalistą"
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): sport, karate, nocne rajdy samochodowe, ciekawe miłe randki...
Czego słuchasz: wszystkiego co dobre, wolne, nastrojowe typu ERA, ENIGMA, ale i też szybkie pop, techno trance. Wszystko zalezy od nastroju, miejsca, sytuacji... nie znosze hip-hopu, rapu, metalu ani innych wydziwnień. Choć raz na kilka lat jeden kawałek mi sie spodoba.
Jak dobrze znasz Tatry: bardziej znam je chyba duszą niż doświadczeniem, po prostu czuje że to mje ulubione miejsce, ogólnie góry, uwielbiam po nich biegać
Jak często w nich bywasz: niestety raz na pare lat, ale to się zmieni
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: okolice karpacza (ale ze mnie górak :( )
Jak znalazłeś/-łaś to forum: opisałbym tu całą historie, ale powiem w skrócie: planuje wyjazd w maju z dziewczyną w góry, a że dobrze znam i lubie forum phpbb to mnie podkusiło znaleźć największe i sie wkręcić, a pomogło w tym google.
Awatar użytkownika
Tomek K

Post autor: Tomek K »

Pseudonim na forum: Tomek K (trochę marnie ale niech tak już zostanie)
Prawdziwe imię: Tomek w papierach Tomasz
Gdzie mieszkasz: mojego ojca górala przyciągnęły do Rzeszowa czarne oczy mojej mamy :P i ja też już tu zostałem.
Data urodzin: 20.12.1971. Nie byłem planowanym dzieckiem ponieważ mój brat urodził się 11 miesięcy wcześniej :O (też w 71 r.) ale do ojca nie mam pretensji. ;)
W czym się kształciłeś: Ukończyłem Politechnikę Rzeszowską – specjalność eksploatacja pojazdów samochodowych ale zepsuty samochód zostawiam u mechanika.
Czym się zajmujesz zawodowo: Przeszedłem na drugą stroną barykady teraz ja „męcze studentów”. :D
Na czym się znasz: zawodowo to na przekładniach falowych. :think:
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): z tym czasem dla siebie jest ostatnio krucho :( . Mam wspaniałą rodzinkę-oczywiście żonę i dwóch urwisów w wieku 5 i 1,5. Ten czas trzeba im poświęcić.
Czego słuchasz: wszystkiego co mi wpadnie w ucho i pobudzi moją wyobraźnię
Jak dobrze znasz Tatry: :think: Myślę, że dobrze. Od początku lat 90-tych ubiegłego wieku jestem szczęśliwym posiadaczem karty taternika. Musiałem trochę przejść kilometrów, żeby ją dostać. Od początku chciałem zostać dobrym topografem Tatr. Jakiś czas temu poświęciłem dwa lata na narysowanie dokładnej mapy (2940x1188) ale na tym się skończyło. Jak będę miał chwilkę to obrobię ją komputerowo, żeby można ją było zmniejszyć do praktycznych rozmiarów i wtedy obiecuję zaprzyjaźnionym forumowiczom egzemplarze ekstra.
Jak często w nich bywasz: Staram się wyrwać raz w miesiącu ale też nie zapominam o innych górkach. Zaległości nadrabiam zawsze na wakacjach i feriach. Tak się szczęśliwie składa, że mam rodzinę i teściów w Nowym Targu :) . Jest to wspaniała baza wypadowa szczególnie, że mogę czasami wyskoczyć sam bez piskliwych uwag małżonki :x , która zostaje wtedy ze swoimi rodzicami.
Jak znalazłeś to forum: Szczęśliwym trafem
:)
Awatar użytkownika
krakus

Post autor: krakus »

Pseudonim na forum: krakus (niestety po prostu "bartek" było już zajęte)
Prawdziwe imię: bartek
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Królewskie Stołeczne Miasto Kraków
Data urodzin (może być bez roku): 29 listopad 1976 (dobry rocznik :) )
W czym się kształciłeś/-łaś: skończyłem Akademię Rolniczą, wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, specjalizacja Biotechnologia w rozrodzie.
Czym się zajmujesz zawodowo: :) jestem inspektorem sanitarnym czyli robię w Sanepidzie
Na czym się znasz: chyba na wszystkim po trochu, wiem wiem że to mało profesjonalne :)
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): ostatnio jak tylko mam chwilę to zajmuje się moja cudowna córunią Oliwką. Ma już aż 6 miesięcy :). A po za tym to jestem kibicem (nie kibolem) Wisełki Kraków i jak tylko mogę śmigam na mecze. Tak więc "ta masę" wolnego czasu musze podzielić miedzy rodzinkę, Taterki no i oczywiście Wisełkę :)
Czego słuchasz: Najchętniej Pink Floydów i jakiegoś milutkiego jazziku.
Jak dobrze znasz Tatry: ups, mam nadzieję że właśnie poznam dobrze
Jak często w nich bywasz: mimo ze nie mam bardzo daleko to nie często ale myślę że sie to zmieni.
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: w Stołowych, na serio to wciągneło mnie bardzo niedawno ale chce to nadrobić
Jak znalazłeś/-łaś to forum: szukałem informacji, ludzi z którymi można pogadac i jakiś ładnych fotek (bo już marzec a mnie az nosi :) )
Grażyna

Post autor: Grażyna »

Imię: Grażyna
Pseudonim : Brak, ale lubię wszelką formę zdrobnień mojego imienia
Mieszkam w Starogardzie Gdańskim (serdecznie pozdrawiam Iw - kociewiankę). Hmmm.... na czym to ja się znam... chyba podzielam zdanie, że trochę na wszystkim ... Więc tak naprawdę na niczym!!

Moje hobby: Góry, chmury, dłługie wycieczki rowerowe - najpiękniejsze widoki są z perspektywy siodełka rowerowego..... i oczywiście Taterki

W Tatrach bywam średnio raz w roku.
Zygmunt

Post autor: Zygmunt »

Zygmunt/zyfri

Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Kraków

Zainteresowania/ wolny czas/hobby

-wedrowanie po gorach i nie tylko Obrazek
-muzyka! Obrazek
-kolekcjonowanie płyt
-bywanie na koncertach jazzowych kilka razy w miesiącu:-)
-granie z kumplami tak ze szyby drżą (ja na gitarze elektrycznej, ale myślę o przerzuceniu sie na inny intrument:-) Obrazek
-wspinaczka!!! w skalkach i w Tatrach
-ciekawy film Obrazek
-filozofia
-religie Wschodu,
-podroze
-narty (po tym sezonie postanowilem przerzucic sie na ski-tour) Obrazek
-rower Obrazek
-jazda na koniu od niedawna Obrazek
-karate Obrazek
-kiedys grywalem w siatkowke Obrazek
-nauka jezykow obcych [ostatnio jezyk wloski]
-smażenie ryby Obrazek
-picie wina, whisky i piwa Obrazek
- cos tam jeszcze by się znalazło:-)

Czego słuchasz:

Słucham wszystkiego co mi sie podoba niezależnie od gatunku i stylu. W mojej kolekcji znajdą się więc płyty m.in. o takiej stylistyce jak: minimalizm, repetitive music, jazz, free jazz, prog rock, avant rock, folk, awangarda, pop, avant pop, gotyk, metal, free improvisation, poważna i inne. Prowadze z przyjaciółmi grupe dyskusyjną 3ucho, która poświęcona jest awangardzie rocka, jazzu oraz wspołczesnej muzyki [poważnej] i wszystkim ciekwym zjawiskom muzycznym

-Jak dobrze znasz Tatry: średnio

Jak często w nich bywasz: w zeszłym roku udało się tam spedzić ok. 20 dni [więkoszość po słowackiej stronie]

-W jakich innych górach bywałeś/-łaś:

Prawie wszystkie polskie, slowackie Tatry, Slowacki Raj, Mala Fatra, Wielka Fatra, Jotunheimen w Norwegii, Wysokie Taury, Dolomity, Alpy Julijskie, Hollental. Po okresie studenckim mialem pewien zastój [co nie znaczy ze nie jezdzilem w gory w ogole], ale teraz mam nową energię i zamierzam to nadrobic :-)
Ostatnio zmieniony pn 07 lis, 2005 przez Zygmunt, łącznie zmieniany 6 razy.
Krakusia

Post autor: Krakusia »

Pseudonim na forum: Krakusia
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Kraków
Data urodzin (może być bez roku): 28 marzec
Czym się zajmujesz zawodowo: projektuje maszyny
Na czym się znasz: na gotowaniu, sprzątaniu :)
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): dogadzam moim domowym chłopcom, a jak mi zostanie chwilka to czytam książki i fora górskie lub uciekam za miasto.
Czego słuchasz: muzy słucham całymi dniami. Jaką? Długo by pisać, ale to zależy od nastroju.
Jak często bywasz w Tatrach: kilka razy w roku
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Gorce, Beskidy, Bieszczady, Alpy...itd
Jak znalazłeś/-łaś to forum: brzmi paradoksalnie.... ale przeczytałam na innym forum w wątku o rywalizacji forów :)

Pozdrawiam Was cieplutko, Krakusia <cmok>

p/s acha... ja NIE jestem żoną tutejszego Krakusa :D To przypadkowe podobienstwo :) Ten nick mam stały od ok 5 lat i posługuje sie nim na różnych forach.
ODPOWIEDZ