Ciekawe, co jeszcze sobie odbijasz ?Zakochani w Tatrach pisze:Teraz to sobie odbijam z nawiązką
Czym w Tatry?
luknij na moje panoramy i galerie
samochodem.. pociągiem... busem.... stopem.... rowerem .....
byle w Tatry i nie byle z kim
a teraz...? hmm ...dojrzałam do decyzji "nie ma ludzi niezastąpionych " bo tacy są i wiadomo gdzie ....
hehe nie będzie mnie w pracy okrąglutki miesiąc
a potem ? ...to się zobaczy ....
byle w Tatry i nie byle z kim
miałam też tak kiedyś i nie byłam na urlopie 15 lat !Zakochani w Tatrach pisze:dagomar napisał(a):
, jeszcze ze 3 tygodnie nieprzerwanego urlopu, czego nie miałem od 20 lat i hajda
No to jesteś lepszy ode mnie - ja przed odejściem na emeryturę nie byłam na urlopie 5 lat .
Teraz to sobie odbijam z nawiązką .
a teraz...? hmm ...dojrzałam do decyzji "nie ma ludzi niezastąpionych " bo tacy są i wiadomo gdzie ....
hehe nie będzie mnie w pracy okrąglutki miesiąc
a potem ? ...to się zobaczy ....
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
..życie jest piękne
- mefistofeles
-

- Kontakt:
http://www.rynek-kolejowy.pl/18110/Zast ... panego.htm
Z powodu zagrożenia uszkodzenia mostu kolejowego na odcinku Skawce - Stryszów, na szlaku Sucha Beskidzka - Kalwaria Zebrzydowska Lanckorona, ruch pociągów na linii z Krakowa do Zakopanego został wstrzymany do odwołania - podano na infokolej.blog.onet.pl.
Dla Podróżnych z pociągów:
* TLK 53202 relacji Gdynia Główna - Zakopane
* EIC 13413 Tatry relacji Warszawa Wschodnia - Zakopane
* TLK 35202 relacji Zakopane - Gdynia Główna
* EIC 31412 Tatry relacji Zakopane - Warszawa Wschodnia
na odcinku Kraków Płaszów - Zakopane - Kraków Płaszów, wprowadzono zastępczą komunikację autobusową.
Obecnie prowadzone są prace naprawcze, mające na celu jak najszybsze przywrócenie ruchu pociągów na wspomnianym odcinku - czytamy na stronie.
Z powodu zagrożenia uszkodzenia mostu kolejowego na odcinku Skawce - Stryszów, na szlaku Sucha Beskidzka - Kalwaria Zebrzydowska Lanckorona, ruch pociągów na linii z Krakowa do Zakopanego został wstrzymany do odwołania - podano na infokolej.blog.onet.pl.
Dla Podróżnych z pociągów:
* TLK 53202 relacji Gdynia Główna - Zakopane
* EIC 13413 Tatry relacji Warszawa Wschodnia - Zakopane
* TLK 35202 relacji Zakopane - Gdynia Główna
* EIC 31412 Tatry relacji Zakopane - Warszawa Wschodnia
na odcinku Kraków Płaszów - Zakopane - Kraków Płaszów, wprowadzono zastępczą komunikację autobusową.
Obecnie prowadzone są prace naprawcze, mające na celu jak najszybsze przywrócenie ruchu pociągów na wspomnianym odcinku - czytamy na stronie.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun