temat jest taki, że każda fota go spełnia.tommer91 pisze:1. Spełnienie wymagań stawianych przez temat
Uwagi do konkursów "Świat wokół nas"
Ale technika jest jedynie na 1 ,8 , 9 , 13 , 14-3 i to wyłącznie oświetleniowa , a na 19 i 25 bardziej różnorodna ,za to okropnie przestarzałaJanek pisze:A do kryteriów dodałbym jeszcze "technika".
luknij na moje panoramy i galerie
jasne ,że tak ,czyżbym ja byl aż tak abstrakcyjny ,czy tez konkurs aż tak powazny
?
Szczęśliwych Świąt wszystkim fotografom i oglądającym życzę serdecznie
Szczęśliwych Świąt wszystkim fotografom i oglądającym życzę serdecznie
luknij na moje panoramy i galerie
- Zakochani w Tatrach
-

gb pisze:Proponuję przeprowadzanie egzegezy poszczególnych fotografii PO ogłoszeniu wyników
Dokładne analizy technik oświetleniowych, technologii nowoczesnych i przestarzałych, ostrości itp.
spowodują, że na następny konkurs nadejdzie 5 pracgb pisze:poszczególnych fotografii PO ogłoszeniu wyników
Myślę, że w stu procentach ma rację tommer 91 pisząc :
- jeżeli traktujemy to jako zabawę, a nie jako wystawianie zdjęć wykonanych fachowo pod każdym względem, bo wtedy wiadomo - tylko kilka osób z tego Forum będzie miało legitymację do udziału w tym konkursie.tommer91 pisze:To ja mam 2 warunki:
1. Spełnienie wymagań stawianych przez temat
2. Czy mi się podoba
Reszta da sobie spokój...
Ala
Ostatnio zmieniony czw 25 gru, 2008 przez Zakochani w Tatrach, łącznie zmieniany 1 raz.
Zakochani w Tatrach
Jasne - to nie fotum fotograficzne. Natomiast nie widziałbym nic złego w pytaniach do autorów i ich odpowiedziach.Zakochani w Tatrach pisze:a ja proponuję żadnych egzegz nad przesłanymi zdjęciami nie przeprowadzać, a głosować nad zdjęciami wg. kryteriów - albo mi się podobają, albo nie.
Jestem gorszego sortu...
Niestety "epidemia" niechęci do brania udziału w konkursach trwa. Na razie są cztery zdjęcia od dwóch uczestników, ew. mogę dorzucić trzy swoje - czy warto w tej sytuacji robić głosowanie? Oczekuję zdania użytkowników a najlepiej przysłania zdjęć - ponieważ wyjeżdżam na weekend to termin przedłużam do przyszłej środy.
Jestem gorszego sortu...
Oddałam już swoje głosy. Jest kilka naprawdę dobrych prac! Wybów tym razem był dla mnie dość ciężki. Chętnie bym oddała głosy na więcej niż 3 prace. Mam prośbę do autora zestawu 4, żeby na PW podał mi gdzie są zrobine jego zdjęcia.
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."