Ranking miejsc trudnych
...a ja tylko czekam na takie okazje, podaje ręke, podtrzymuje, podsadzamuszba pisze:...czaje sie w poblizu i czekam na jakiegos przystojniache, ale co by bez zony czy dziewczyny byl. A potem trzepie rzeskami i ze slodka minka pytam czy by mi nie podal reki...
aż dziwne, że się nie poznaliśmy - może dlatego, że nie jestem dość przystojny - puściłaś mnie wolno
No, po to jest fotografia, żeby wyolbrzymiała/podkreślała/uzmysłowiałaJanek pisze:Nie tyle baaaaaardzo lecz baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo.staszek pisze:Acha fotka (...) baaaaaardzo wyolbrzymia trudnosci.
Gratuluję autorowi zdjęcia taaakiego ujęcia
Jak sądzę, to nie byłaś Ty, gosiu d...
Przenajświętsze. Jak własne dziadki nie chodzą z dziatkami,Janek pisze:Święte słowa!zabierajcie ze sobą dziadków! Lepiej się sprawdzają w trudnym terenie! happy
to korzystajcie z dziadków przysposobionych/wypożyczonych
"Powietrza nie trzeba kochać, wystarczy je chłonąć
- góry też..." - Kazimierz Smarzek
- góry też..." - Kazimierz Smarzek
smyk napisał
przysposobieni mogą na nizinach stać się kłopotliwi
Pozdrawiam
Izabela
- etam...wiedżmy byle czym się nie zrażają - pewnikiem musiała na jakiś sabat w tym czasie się udać...aż dziwne, że się nie poznaliśmy - może dlatego, że nie jestem dość przystojny - puściłaś mnie wolno
- obstaję przy wypożyczonychPrzenajświętsze. Jak własne dziadki nie chodzą z dziatkami,
to korzystajcie z dziadków przysposobionych/wypożyczonych
Pozdrawiam
Izabela