rysy
Czy delikatna sugestia aby tatuś wykonał kilka klapsów na pupę córeczki ma coś wspólnego z obrazą. Wszak to już w Piśmie Świętym było zalecane.GoOoSiA129 pisze:Tatuś powiedział że nie mogę dać Panu nr kom bo Pan obraża jego córkę i on nie chce mieć z takimi ludźmi nic do czynienia!!!!!
Jestem gorszego sortu...
W Piśmie Swiętym ????! Doceniam Janku Twoje przywiązanie do chrześcijańskich wartości-ale propozycja paru klapsów na pupę 15-latki-ocieka seksualnościąJanek pisze: Czy delikatna sugestia aby tatuś wykonał kilka klapsów na pupę córeczki ma coś wspólnego z obrazą. Wszak to już w Piśmie Świętym było zalecane.
No może niedokładnie ale jest porzekadło - "dziateczki rózeczką Duch Święty traktować przykazuje". A w Starym Testamencie podobno napisano - "głupi syn jest zmartwieniem ojca swego" - jak z tym u Ciebie.alek 64 pisze:W Piśmie Swiętym
Powiedz to w pierwszym lepszym góralskim domu - zobaczysz jak się uśmieją (masz kłopoty z dziewczynami - powiedz szczerze - to by wszystko tłumaczyło)alek 64 pisze:ale propozycja paru klapsów na pupę 15-latki-ocieka seksualnością
Masz Ty chociaż jakieś potomstwo a chociażby młodsze rodzeństwo? Myślę, że wątpię!alek 64 pisze:Nie lepiej jej obciąć kieszonkowe, jeśli nie zamknąć klawiatury w domowym sejfie ?
Jestem gorszego sortu...
-
GoOoSiA129
-

- babciamery
-

- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Polecam - http://turystyka.skibicki.pl/forum/view ... =6455#6455alek 64 pisze:propozycja paru klapsów na pupę 15-latki-ocieka seksualnością
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl