rysy

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
Awatar użytkownika
tomtom

Post autor: tomtom »

wypatataj ty i tatuś
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

GoOoSiA129 pisze:Tatuś powiedział że nie mogę dać Panu nr kom bo Pan obraża jego córkę i on nie chce mieć z takimi ludźmi nic do czynienia!!!!! :))
Czy delikatna sugestia aby tatuś wykonał kilka klapsów na pupę córeczki ma coś wspólnego z obrazą. Wszak to już w Piśmie Świętym było zalecane. :)
Jestem gorszego sortu...
alek 64

Post autor: alek 64 »

Janek pisze: Czy delikatna sugestia aby tatuś wykonał kilka klapsów na pupę córeczki ma coś wspólnego z obrazą. Wszak to już w Piśmie Świętym było zalecane. :)
W Piśmie Swiętym ????! Doceniam Janku Twoje przywiązanie do chrześcijańskich wartości-ale propozycja paru klapsów na pupę 15-latki-ocieka seksualnością :)) Nie lepiej jej obciąć kieszonkowe, jeśli nie zamknąć klawiatury w domowym sejfie ?
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

alek 64 pisze:W Piśmie Swiętym
No może niedokładnie ale jest porzekadło - "dziateczki rózeczką Duch Święty traktować przykazuje". A w Starym Testamencie podobno napisano - "głupi syn jest zmartwieniem ojca swego" - jak z tym u Ciebie.
alek 64 pisze:ale propozycja paru klapsów na pupę 15-latki-ocieka seksualnością
Powiedz to w pierwszym lepszym góralskim domu - zobaczysz jak się uśmieją (masz kłopoty z dziewczynami - powiedz szczerze - to by wszystko tłumaczyło)

alek 64 pisze:Nie lepiej jej obciąć kieszonkowe, jeśli nie zamknąć klawiatury w domowym sejfie ?
Masz Ty chociaż jakieś potomstwo a chociażby młodsze rodzeństwo? Myślę, że wątpię!
Jestem gorszego sortu...
GoOoSiA129

Post autor: GoOoSiA129 »

haha....powiedziała bym coś ale się powstrzymam..... :D ! ohh....współczuje pana dzieciom!!!hahahaha... Jak pan jest teraz taki to zastanawiam się jaki pan był jak miał 15 lat!?<olaboga> :think:
Awatar użytkownika
babciamery

Post autor: babciamery »

Mnie się tak zdaje, że to jest najtrudniejszy element w drodze na Rysy. Trzeba zadrzec noge jak w kankanie;> . Podobne skałki ciągną się przez jakieś 100 m pod sam szczyt.

Obrazek
[/img]
Awatar użytkownika
Zygmunt Skibicki

Kontakt:

Post autor: Zygmunt Skibicki »

alek 64 pisze:propozycja paru klapsów na pupę 15-latki-ocieka seksualnością
Polecam - http://turystyka.skibicki.pl/forum/view ... =6455#6455
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
ODPOWIEDZ