Wybory
Do pełni szczęścia brakowało mi jeszcze tego:
Lepper vice marszałkiem sejmu
Cudownie. I jak tu nie kochać PiS-u
Powoli odkrywają karty. Przed nami świetlana przyszłość z Samoobroną i LPR-em do spółki.
"Jeszcze będzie przepieknie, jeszcze będzie normalnie"
Już się spakowałem. Teraz jadę po bilet. U kumpla w Londynie mam zapewnioną glebę.
Wrócę za miesiąc jak rząd upadnie i będą nowe wybory
Lepper vice marszałkiem sejmu
Cudownie. I jak tu nie kochać PiS-u
Powoli odkrywają karty. Przed nami świetlana przyszłość z Samoobroną i LPR-em do spółki.
"Jeszcze będzie przepieknie, jeszcze będzie normalnie"
Już się spakowałem. Teraz jadę po bilet. U kumpla w Londynie mam zapewnioną glebę.
Wrócę za miesiąc jak rząd upadnie i będą nowe wybory
- Andrzej Krystoszyk
-

A my tu musimy tkwić, bo dzieci, żona i tak dalej. Cała nadzieja, że jak zwykle samo się rozleci, bo na naród nie ma co liczyć. Kiedyś co 10 lat była jakś zadyma , a teraz to wszystko na...psy/ sorry wszystkie Burki/ zeszło. Ale jeśli ktoś wczoraj słuchał przez całe popołudnie i wieczór Antyradia , to miał niezły ubaw: Kuba W. próbował zmienić obywatelstwo i wynieśc się z kraju, który ma prezydenta wielkości siedzącego psa. Byłoby jajecznie, gdyby nie to , ż e jajeczność łzami podszyta
Jeśli komuś nie podoba się demokratyczny wybór ( a chyba tacy są )
zawsze można tu odreagować:
http://www.gempukku.com/kaczory.swf
ja ustrzeliłem 2910
zawsze można tu odreagować:
http://www.gempukku.com/kaczory.swf
ja ustrzeliłem 2910
- Andrzej Krystoszyk
-

Jak myślicie, jaki będzie ewentualny skutek becikowego?
Z racji tego, że brzydzę się populistami, mój pogląd wygląda tak:
z uwagi na to, że Giertych, w ramach promowania rodzenia dzieci na skalę przemysłową
, usilnie pragnąc przyznawać każdej potencjalnej matce po 1000 zyli, totalnie powiększy już dużą dziurę budżetową. Już to widzę, jak w środowiskach patologicznych jeszcze bardziej wzrośnie średnia potomnych na jedną rodzinkę, a co dalej idzie, potomni zasilą i tak przepełnione domy dziecka utzrymywane z naszych podatków. Chyba nie tędy droga. Taka mamuśka, którą i tak nie stać na utrzymanie dziecka, dla tysiaczka będzie znacznie częściej kopulowała, bo tego efekt można oddać na utrzymanie przez podatników. Jak długo w podobno świeckim kraju będą rządzić ludzie w naleciałościami radiomaryjnymi, dla których prawo kanoniczne bierze górę nad świeckim. Pozdrawiam
Z racji tego, że brzydzę się populistami, mój pogląd wygląda tak:
z uwagi na to, że Giertych, w ramach promowania rodzenia dzieci na skalę przemysłową
też mam takie odczucie. Generalnie przyznawanie różnego rodzaju zapomóg jest tak "inteligentnie" wymyślone,że dostaje je nawet rodzinka,gdzie oboje rodziców pracuje,mają własny dom,samochód,dostają na dzieci stypendia z Agencji Rolnej + coś na książki...wystarczy tylko przedstawić rachunki...które załatwia się na lewo w zaprzyjaźnionym sklepie i gotóweczka jest...Keczup pisze:Już to widzę, jak w środowiskach patologicznych jeszcze bardziej wzrośnie średnia potomnych na jedną rodzinkę
Już widzę, jak te tysiące kobiet z patologicznych środowisk zachodzą specjalnie w ciążę, żeby po 9 miesiącach dostać 1000pln. Pewnie, której od losu trafi się taki niechciany „prezent” to go donosi i z przyjemnością ustawi się w kolejce po tysiąc złotych, ale nie mówcie zaraz o „produkcji dzieci” dla kasy.
Uważam, że „becikowe” nie przyczyni się do zwiększenia liczby urodzin.
Uważam, że „becikowe” nie przyczyni się do zwiększenia liczby urodzin.