Spotkajmy się w Tatrach

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

prezes pisze:bede w tatrach ale w wysokich i nie wiem czy zdąże do kościeliskiej.
Ludzie, miejcie na plecakach naszywki,to może chociaż na szlaku się spotkamy,jeśli nie wszystkim uda się dotrzeć do Ornaku :)
Sylwester

Post autor: Sylwester »

Iwona pisze:miejcie na plecakach naszywki
OK teraz z urzędu będę się oglądał za każdą dziewczyną na szlaku
Awatar użytkownika
Szarotka

Oj coś czuję,że i bez tego "urzędu" to robisz... :P ;) ...ale coś w tym jest..odkąd mamy naszywki,też inaczej patrzę na napotkanych turystów ;)
Zygmunt

Post autor: Zygmunt »

Iwona pisze:Ludzie, miejcie na plecakach naszywki,to może chociaż na szlaku się spotkamy, jeśli nie wszystkim uda się dotrzeć do Ornaku :)
Najprawdopodobnie bede w Tatrach w najblizszy dlugi weekend i bardzo chetnie bym sie wieczorem spotkal, ale Ornak mi zupelnie nie pod drodze :( Bede walczyl na Zamarlej i/lub Koscielcu a noca na Granacie wiec nocowac bede musial w Murowancu lub 5ce. Aha, sorry, ale naszywek zadnych bardzo nie lubie na sobie. Mam jednak nadzieje, ze kazdy prvtatrowiec mnie rozpozna (nie ukrywam sie na zdjeciach), gdy ja zobacze kogos oznakowanego ;) to na pewno czule usciskam :D
Awatar użytkownika
Szarotka

Zygmunt pisze:ze kazdy prvtatrowiec mnie rozpozna
pomarańczowy polarek,czerwona koszulka? ;) Może uda się "czule uściskać" :) ...tylko moja fryzurka znowu Cię może zaskoczyć :P ;)
Zygmunt

Post autor: Zygmunt »

Iwona pisze: pomarańczowy polarek,czerwona koszulka? ;) Może uda się "czule uściskać" :) ...tylko moja fryzurka znowu Cię może zaskoczyć :P ;)
Tym razem wypatruj granatowego polara a czerwona koszulka bedzie chyba pod 2 warstwami. A Ty co tak ekperymentujesz ze swoimi wlosami? ;)
Ostatnio zmieniony pn 07 lis, 2005 przez Zygmunt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szarotka

Zygmunt pisze:A Ty co ekperymentujesz ze swoimi wlosami?
Kobieta zmienną jest ;) .....sorrki za OT 8)

Troszkę ludzików będzie w tych naszych Taterkach,więc chyba jest szansa,że się nam szlaki przetną ;)
...a może wymyślimy coś,co każdy z nas zrobi w określonym dniu i godzinie (np. 11.11. o 14.00) ...nie wiem..może jakaś fota, sms(tylko,czy już działają) :think: i potem wrzucimy to wszystko do jednego tematu na forum.Co Wy na to? :think:
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Iwona pisze:sms(tylko,czy już działają)
Na starym serwie jeszcze działają - ale to już ostatnie podrygi ;)
prezes

Kontakt:

Post autor: prezes »

Iwona pisze:...a może wymyślimy coś,co każdy z nas zrobi w określonym dniu i godzinie (np. 11.11. o 14.00) ...nie wiem..może jakaś fota
:) to będzie dobre, takie swoiste wirtulne spotkanie w Tatrach :))
kazik

prognoza pogody

Post autor: kazik »

Zbliza się Wasze spotkanie w Tatrach -proszę oto prognoza na 14 nadchodzących dni :
http://wwwa.accuweather.com/world-forec ... ;&metric=1
powodzenia,pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

Kochani , niestety in personam stanąć na Ornaku ie mogę. Ale wysyłam ekipę, która ma za zadanie pozdrawiać napotkanych forumowiczów płci obojga / pewnie z niejakim upodobaniem do płci przeciwnej/ oznakowanych wszakże, więc Zyfri pozostaje poza zasięgim pozdrowień jako jednostka programowo nieoznakowana. Zatem wirtualnie pozdrawiam osobiście. Pozdrawiał będzie min mój były szef, który kiedyś pojawił się na forum jako facet w białek koszuli i takich spodniach, z chlebaczkiem i w adidaskach za......ący po OP. Będzie z nim jeszcze kilka znajomych osób , które mają wpaść do schroniska i w moim imieniu ściskać wszystkich. Pozostający /niestety/ na nizinach Andrzej. :O :O :O Tak wygląda mój stan ducha wobec iemożności wyjazdu.
Sylwester

Post autor: Sylwester »

Andrzej Krystoszyk pisze:mój były szef, który kiedyś pojawił się na forum jako facet w białek koszuli i takich spodniach, z chlebaczkiem i w adidaskach za......ący po OP
chętnie go poznam, toż to mój guru, postać która nawiedza mnie w snach,
a jak nie możesz
Andrzej Krystoszyk pisze:in personam
to przynajmniej wirtualite hehehe :D
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

Wirtualnie to ja z Tatr prawie nie wychidzę. Rano odpalam po kolei kamery internetowe i sprawdzam...... Ale wszystkich będę mile wspominał . Chciałoby się a tu wapno, cegły szamba et caetera, jednym słowem cały budowlany szajs, niestety :O
Danusia

Post autor: Danusia »

Bardzo chętnie bym dołączyła do Waszej ekipy,oczywiście jeśli można :D . Nie wiem tylko gdzie można będzie Was spotkać. W Zakopcu bedę w sobotę ~6 rano. Czy już jest jakiś plan wyjścia? ;)
MiG

Post autor: MiG »

Konkretnych planów jeszcze nie ma. Jakbym miał teraz cos powiedzieć to w sobotę będzie Starorobociański lub Czerwone Wierchy.
Awatar użytkownika
Szarotka

Danusia pisze: Nie wiem tylko gdzie można będzie Was spotkać
Z postów wynika,że się troszke ekipa rozejdzie po całych Taterkach(szukaj nas po naszywkach ;) ),ale punktem "zbiorczym" jest Ornak ok 14 w piętek 11.11 -zapraszamy :)
Awatar użytkownika
Szarotka

Skoro działa funkcja sms to ponawiam propozycję..może puścimy na forum ( ok 14 w piątek) wiadomości on line spod samiućkich Tater? :D
Awatar użytkownika
Kert

Post autor: Kert »

każdy ze swojego miejsca (np stolik nr3 miejsce1) czy jakieś akcje zbiorowe?
Awatar użytkownika
Szarotka

Kert pisze:czy jakieś akcje zbiorowe?
...zbiorowe fajniejsze...barwniejsze... ;)
Awatar użytkownika
Kert

Post autor: Kert »

Iwona pisze:barwniejsze...
ja mam stary monotyp fona to na barwe liczyć nie mogę
poza tym wg źródeł dobrze poinformowanych o godz 14 nad Koscieliską będą na bank chmury podczas gdy na wschód od Świnicyi orlej jest szansa o tej porze na przebłyski słońca

.ORNAK albo Zdrowie
. Dyrktor TPN
Ostatnio zmieniony śr 09 lis, 2005 przez Kert, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ