Iwona pisze:Ludzie, miejcie na plecakach naszywki,to może chociaż na szlaku się spotkamy, jeśli nie wszystkim uda się dotrzeć do Ornaku
Najprawdopodobnie bede w Tatrach w najblizszy dlugi weekend i bardzo chetnie bym sie wieczorem spotkal, ale Ornak mi zupelnie nie pod drodze Bede walczyl na Zamarlej i/lub Koscielcu a noca na Granacie wiec nocowac bede musial w Murowancu lub 5ce. Aha, sorry, ale naszywek zadnych bardzo nie lubie na sobie. Mam jednak nadzieje, ze kazdy prvtatrowiec mnie rozpozna (nie ukrywam sie na zdjeciach), gdy ja zobacze kogos oznakowanego to na pewno czule usciskam
Zygmunt pisze:A Ty co ekperymentujesz ze swoimi wlosami?
Kobieta zmienną jest .....sorrki za OT
Troszkę ludzików będzie w tych naszych Taterkach,więc chyba jest szansa,że się nam szlaki przetną
...a może wymyślimy coś,co każdy z nas zrobi w określonym dniu i godzinie (np. 11.11. o 14.00) ...nie wiem..może jakaś fota, sms(tylko,czy już działają) i potem wrzucimy to wszystko do jednego tematu na forum.Co Wy na to?
Kochani , niestety in personam stanąć na Ornaku ie mogę. Ale wysyłam ekipę, która ma za zadanie pozdrawiać napotkanych forumowiczów płci obojga / pewnie z niejakim upodobaniem do płci przeciwnej/ oznakowanych wszakże, więc Zyfri pozostaje poza zasięgim pozdrowień jako jednostka programowo nieoznakowana. Zatem wirtualnie pozdrawiam osobiście. Pozdrawiał będzie min mój były szef, który kiedyś pojawił się na forum jako facet w białek koszuli i takich spodniach, z chlebaczkiem i w adidaskach za......ący po OP. Będzie z nim jeszcze kilka znajomych osób , które mają wpaść do schroniska i w moim imieniu ściskać wszystkich. Pozostający /niestety/ na nizinach Andrzej. Tak wygląda mój stan ducha wobec iemożności wyjazdu.
Andrzej Krystoszyk pisze:mój były szef, który kiedyś pojawił się na forum jako facet w białek koszuli i takich spodniach, z chlebaczkiem i w adidaskach za......ący po OP
chętnie go poznam, toż to mój guru, postać która nawiedza mnie w snach,
a jak nie możesz
Wirtualnie to ja z Tatr prawie nie wychidzę. Rano odpalam po kolei kamery internetowe i sprawdzam...... Ale wszystkich będę mile wspominał . Chciałoby się a tu wapno, cegły szamba et caetera, jednym słowem cały budowlany szajs, niestety
Bardzo chętnie bym dołączyła do Waszej ekipy,oczywiście jeśli można . Nie wiem tylko gdzie można będzie Was spotkać. W Zakopcu bedę w sobotę ~6 rano. Czy już jest jakiś plan wyjścia?
Danusia pisze: Nie wiem tylko gdzie można będzie Was spotkać
Z postów wynika,że się troszke ekipa rozejdzie po całych Taterkach(szukaj nas po naszywkach ),ale punktem "zbiorczym" jest Ornak ok 14 w piętek 11.11 -zapraszamy
ja mam stary monotyp fona to na barwe liczyć nie mogę
poza tym wg źródeł dobrze poinformowanych o godz 14 nad Koscieliską będą na bank chmury podczas gdy na wschód od Świnicyi orlej jest szansa o tej porze na przebłyski słońca
.ORNAK albo Zdrowie
. Dyrktor TPN
Ostatnio zmieniony śr 09 lis, 2005 przez Kert, łącznie zmieniany 1 raz.