Scarpa, Asolo, Trezeta, La sportivadagomar pisze:wymieńcie proszę firmy z górnej półki
z tym, że jakościowo to tak różnie bo produkcja się przenosi do Rumuni czy innych ChRL
A ja mam z tą firmą doświadczenie dobre (oparte na jednej parze butów, więc to może mało).Filanc pisze: Raichle to bardzo drogie jednorazówki

No widzisz, a ja niestety mam fatalne doświadczenie z Lowa-mi.Zygmunt Skibicki pisze: Nie widziałem kiepskich butów produkowanych przez firmy któregoś z braci Wagnerów: Hanwag, Lowa.

Ha!Basia Z. pisze:No widzisz, a ja niestety mam fatalne doświadczenie z Lowa-mi...

Było kupić Garmont-y bez prezerwatywy za to z cholewami w pełni skórzanymi - zazwyczaj bywają tańsze.GARMONT z Gore ... jak u mnie to nadają się jedynie jako czerpak do studni, non stop mi przemakają, impregnuje i nic, masakra.
mam takowe buty, co śmieszne spotkałem sie już z 3 różnymi firmami które niby produkują te buty. Nigdy sie mi nie chciało dociekać która prawdziwa (moje sie akurat kaitek nazywają), chodzę w nich 3 sezon i jakoś dają radekrzysgd pisze:UWAGA OSTRZEGAM przed
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=278243337
towar do de, barwnik rozpuszcza się pod wpływem ... WODY

I to jest dowód, że dyskutowanie o firmach (na metce!) oraz modelach jest bardzo niebezpieczne. Zwłaszcza, że w dyskusji nijak nie da się uwzględnić unikalności budowy naszych stóp...oskar pisze:spotkałem sie już z 3 różnymi firmami które niby produkują te buty. Nigdy sie mi nie chciało dociekać która prawdziwa