Niech żyje jawność

Oczywiście!Mariusz pisze:Celowo prowokujesz?Kilerus pisze:Dobra, to już wystartował ten system ostrzeżeń? Robimy zawody? Kto szybciej dostanie bana?
Tak po prawdzie, to zmienili kompa w pracy i nie pamiętam hasła ani adresu maila do Żabiego, dlatego niestety zalogowałem się na kilerusa. Muszę poszukać w ciasteczkach.Mariusz pisze:P.S. Korzystasz z 2 kont jednocześnie - czas na decyzję, przy którym pozostaniesz (drugie będzie usunięte)
Mariusz pisze:andy67 napisał/a:
Dlaczego nie widać ilości postów danego użytkownika ?
No jak nie widać? Przelicz piksele na na żółtym pasku pod swoim nickiem
No tak, władza pozamiatała (pewnie pod dywan)Szarotka pisze:To akurat mój pomysł. Kobiety nie mają aż takiego hopla na punckie liczb, wymiarów
Bo Tobie się paski zmieszały, masz dwa w jednym.dagomar pisze:ale taki Krzymul ma i żółty, i czerwony, a ja tylko buro-brudny
Eeee, z pracy aż tak dużo nie tłukę.Basia Z. pisze:Mefisto - jak żeś tyle postów w pracy natłukł - to czego się teraz wstydzisz ?
Basia Z. pisze:a stopkami, które sobie wszyscy dokładają.
U mnie Dagomar ma stopkę taką jak wszyscy lub prawie wszyscy, coś mi się widzi, że macie komputry do naprawy. A może jeszcze widzicie białe myszki? *)Basia Z. pisze:za wyjątkiem stopki Dagomara, który ma stopkę jak mały cygan nogę)