Oglądałem trzy razy uważnie ten film i jedynie ten hotel Regina daje się odczytać. Założenie było takie - przyjechał facet na mistrzowstwa i poznaje dziewczynę. Z jakiegioś hotelu musiał wyjść, padło na Reginę i ten hotel powinien coś zapłacić (o ile w nim w ogóle wiedzieli, że zrobiono zdjęcia). Reszta miga tak szybko, że nie jest do odczytania. Jak jest na murze jakaś reklama to musi wejść w kadr, jeżeli nie jest zatrzymana choć na sekundę kamera to moim zdaniem jest w porządku, Powtarzam, trzy razy oglądałem i nie sam, w trzy osoby i nikt poza tą Reginą nic nie zauważył.mefistofeles pisze:Twoja zaciekłość w obronie partii rządzącej i urzendików z jej nominacji zasługuje na najwyższą pochwałę. Możesz liczyć na order z kartofla.
A teraz odnośnie zacietrzewienia niby w obronie - to nie ja jestem zacietrzewiony w obronie, częstokroć sobie dowcipkuję, ostatnio z ministra Nowaka i jego nowiutkich trekingów na budowie - TO RACZEJ TY JESTES ZACIETRZEWIONY W SZUKANIU DZIURY W CALYM I W WIDZENIU TEGO CZEGO NIKT INNY NIE WIDZI.. Cholernie się dziwię, że tak inteligentny facet nie widzi, że popada w śmieszność tym swoim wiecznym czarnowidztwem, wydziwianiem, widzeniem na każdym kroku tylko złodziejstwa. Najlepszy przykład - napisałem o tzw. Prawie pierwszego śniegu a Ty od razu o Sobiesiaku. Niech byznes na narciarstwie sobie robi kto chce, nawet Sobiesiak, byle właściciele gruntów mieli zapłaacone nie po uważaniu a wg. pewnych odgórnych reguł (tak jest w Austrii) a narciarze mieli do dyspozycji sprawne wyciągi, wspólny skypass na całą miejscowość, niech przy stacji będzie czysta toaleta i kawiarenka aby się można było zagrzać i to wszystko za stosunkowo umiarkowaną opłatą, czyli tak jak jest w Austrii i innych krajach alpejskich, w których uznano Alpy i śnieg za bogactwo narodowe, bo kupa ludzi z tego żyję. A jak jakiś gospodarz jest sobkiem i nie chce udostępnić terenu to trzeba go do tego zmusić, by nie przeszkadzał innym zarobić. Ograniczenie prawa własności? Tak, jest to ograniczenie. Abo to jedno? Dekalog jest też ograniczeniem.