ooo wlaśnie,tam jest bardzo bezpiecznie i romantycznieAlan pisze:idealnie nadajace sie do fotografowania widoki z Przeleczy Malagońskiej
Gdzie zimą?
Wydaje mi się, że Moderatorów czeka poważna praca - dokonać podziału userów na kumatych i niekumatych. I oczywiście umieścić to w "wizytówce" usera. Już to widzę - Janek, a pod spodem "niekumaty"Asik pisze:boś nie kumaty?
@Asik - zadałem poważne pytanie i nic! Mam się dalej uczyć tych sonetów?
Gdyby to Jalu Kurek mógł przeczytać to byłby wzruszony...Alan pisze:idealnie nadajace sie do fotografowania widoki z Przeleczy Malagońskiej
Jestem gorszego sortu...
ja Was proszę, dajcie odpocząć ludziom z Murowańca. Wiem, nie zawsze udzielono Wam noclegu i kazano ganiać do Zakopanego(stąd chęć zemsty) ale trzeba nie być człowiekiem, żeby narażać ich na tyle telefonów z pytaniami...ruda pisze:Niech zainteresowani sami ustalą między sobą co chcą, a czego nie chcą mieć na sobie
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
ja tu omawiam kwestię zrobienia zdjęć w studiu foto a nie kwestię Murowańca i nocowania w nimSzarotka pisze:ja Was proszę, dajcie odpocząć ludziom z Murowańca. Wiem, nie zawsze udzielono Wam noclegu i kazano ganiać do Zakopanego(stąd chęć zemsty) ale trzeba nie być człowiekiem, żeby narażać ich na tyle telefonów z pytaniami...
ok ale nie rozmawiamy tu o mojej sesji zdjęciowej, tylko dziewczyny MichałaJanek pisze:Hmm - stwierdzasz to dość kategorycznie... a ja, naiwny, na coś tam liczyłem... podobno zdjęcia ładnych dziewczyn mi nawet dość nieźle wychodzą, podobnie jak kwiatów, co zresztą jest tożsame...
Janku!! zlituj się,takie teksty....wydawałoby się że to oczywiste co napisała Szarotka. Taki duży a piszę takie farmazonySzarotka pisze:błąd albo znowu moja logika do ...bani. Robota prosta: jeden kumaty(wiadomo kto), reszta niekumaciJanek pisze:Wydaje mi się, że Moderatorów czeka poważna praca - dokonać podziału userów na kumatych i niekumatych
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Cios w same serce! Chyba pora umierać! Nic nie skutkuje - sonety Nowickiego - klapa, romance Wołodii Wysockiego - klapa, wianuszek tych żółtych kwiatków (patrz relacja), oczywiście w zestawieniu z suknią od Diora - też chyba klapa! Idę sie zastrzelić! Jak się tu ukaże jakiś mój post to znaczy, że w zaświatach jest kawiarenka internetowa.ruda pisze:ok ale nie rozmawiamy tu o mojej sesji zdjęciowej,
Jestem gorszego sortu...
- Zakochani w Tatrach
-

Janek pisze:Żadna tam Dolina ku Dziurze (aluzyjność tej nazwy zawsze budziła mój niesmak).
Przecież na końcu tej dolinki jest autentyczny - że tak powiem - otwór.
Nie wiem jak zimą, pewnie ślisko i niebezpiecznie - ale kiedyś latem z małżonkiem zeszliśmy na samo dno tej jaskińki i było fajnie
Tylko bez skojarzeń poproszę
Zakochani w Tatrach
- Zakochani w Tatrach
-

Janku, drogi Janku zaczynasz sam siebie przechodzićJanek pisze:Cios w same serce! Chyba pora umierać! Nic nie skutkuje - sonety Nowickiego - klapa, romance Wołodii Wysockiego - klapa, wianuszek tych żółtych kwiatków (patrz relacja), oczywiście w zestawieniu z suknią od Diora - też chyba klapa! Idę sie zastrzelić! Jak się tu ukaże jakiś mój post to znaczy, że w zaświatach jest kawiarenka internetowa.
widzę, że się starasz, ale cóż no nie mnie ten wątek dotyczy, więc może skupmy się by pomóc Michałowi i wybrance jego serca, by zrealizowali sesję zdjęciową
Ruda, widzę, że wieloletnie zabiegi zaczynają procentować...
A więc wpierw to:

Asik twierdzi, że jest romantyczne. Nawet nie śmiem twierdzić, że jest inaczej - wiadomo, że Asik ma zawsze rację...
Co do Diora, najlepiej dobrać i przymierzyć osobiście... Co wybierasz - Paryż czy Moskwa. Przy aktualnej pogodzie chyba Paryż lepszy...
Resztę omówimy w samolocie...
A więc wpierw to:

Asik twierdzi, że jest romantyczne. Nawet nie śmiem twierdzić, że jest inaczej - wiadomo, że Asik ma zawsze rację...
Co do Diora, najlepiej dobrać i przymierzyć osobiście... Co wybierasz - Paryż czy Moskwa. Przy aktualnej pogodzie chyba Paryż lepszy...
Resztę omówimy w samolocie...
Jestem gorszego sortu...