Zaprawdę powiadam Ci dagomarze , że z przykrością stwierdzam iż humor Cię opuścił . Ty pewnie lubisz być kokietowany 5-cio dniowym niemyciem plus oprysk dezodorantem typu waniajet.
A tak na serio to spotkałem rok temu faceta który mył się w Czarnym St. G. na próbę zwrócenia uwagi odparł , że nie bedzie łaził po górach spocony i brudny. Czy to nie byłeś czasami Ty. A tak wogóle to Prawdziwy facet powinien pachnieć piwem , papierosami i skarpetkami
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
krzymul pisze: A tak wogóle to Prawdziwy facet powinien pachnieć piwem , papierosami i skarpetkami
O nie, byle nie to..
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Janek pisze:delikatnisia. A cygarem nie łaska, albo fajką?
Możesz sobie myśleć, ale delikatna to chyba nie jestem Fajki nie dla mnie Co kto lubi
andy67 pisze:Stajnią i fajką - tak to chyba było niegdyś
Lepiej stajnią niż fajką. Każdy ma jakąś pasje i jemu ten zapach nie przeszkadza.
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Jasne , jeden woli spocone konie inny spocone dziewczyny
madziula24 napisał(a):
Każdy ma jakąś pasje i jemu ten zapach nie przeszkadza.
Każdemu według upodobań
Rozumiem Krzymul, że wolisz dziewczyny, więc ja zostane przy koniach
A wracając do pakowania
Jeśli chodzi o zawartość kosmetyczki, to i maszynkę do golenia - jednorazówkę - można obciąć
od gory i od lewej: żel do golenia, dezodorant (przelany z cięższego opakowania), szampon, żel pod prysznić. Na dole: Płyn po goleniu, maszynka, pasta i szczoteczka. Plus jeszcze 2-3 patyczki do uszu.
Dodać jeszcze jedną pastę i zestaw wystarcza na 2 tygodnie w górach.
Jak odejmiesz wszystko do golenia to bedziesz miał o połowe mniej
Co do zestawu do golenia to w górach sobie mogę to darować - oczywiście o ile cioram się po schronach i zależy mi na wadze i objętości wora, który tacham na plecach, szczególnie w zimie, gdy jest sakrucko ciężki.
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem
Josee pisze:eśli chodzi o zawartość kosmetyczki, to i maszynkę do golenia - jednorazówkę - można obciąć
Fixum dyrdum - czy was pogięło z tym obcinaniem - jak to później chwycić aby się przyzwoicie ogolić. Mały krem i pędzel do golenia waży mniej niż ten piekielny spray. A poza tym szukajcie oszczędności na rzeczach bardziej objętościowych i ważących.
PS.
Teraz się rozpocznie - 150 postów od zwolenników i przeciwników obcinania.
Josee pisze:inne nie lubią, więc się golić trzeba.
Naogół najbardziej nie lubią [.....]. Nie zauważyłem, Josee, abyś przeprosił Rudą za wredny post. Takich tekstów nie lubię i lojalnie informuję, że potrafię być cholernie przykry.