Olav w Tatrach

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

mnich2 pisze:ja tu ze smutkiem zostawiam ludzi ktorzy chca mnie pobic
Wiec jedziesz z takim, który też chce ;)

A tak na poważnie, to kogo pieremy przed wyjazdem??
Awatar użytkownika
horolezec

Kontakt:

Post autor: horolezec »

Olav pisze:Pisałem, nie wiem, czy tu, czy w relacji - wracam pod Tatry w ciągu kilku dni...zamykam wszystkie sprawy w Toruniu na ta chwile
W takim razie będę wnikliwie obserwował Kolegi postępy w realizacji szumnych zapowiedzi. Taka wyprowadzka nie należy niestety do najłatwiejszych i ktoś kto ją ogłasza musi być wyjątkowo zaradnym i odważnym człowiekiem.To nie to samo co przeprowadzić się do Krakowa...Zjawisko emigracji w serce Tatr jest raczej marginesowe obecnie ze względu na specyfikę rejonu, więc jeśli Ci się Olav uda i nie zniżysz się przy tym znacznie jeśli chodzi o swoje kwalifikacje( z tego co pamiętam studiujesz) to będę pełen podziwu i opowiem o Tobie znajomym, którzy mają podobne pomysły.
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

horolezec pisze:wyprowadzka nie należy niestety do najłatwiejszych i ktoś kto ją ogłasza musi być wyjątkowo zaradnym i odważnym człowiekiem.
Nie wiem czy gość od pająków jest odważny, ale zaradny to na pewno. Zwłaszcza w biznesie. Np. zamawia jakiś towar, odbiera go, a potem udaje głupa i nie płaci. :/
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

horolezec Etap pierwszy - jadę w środę wieczorem....w czwartek rano jestwem na miejscu...spanie na pierwszy miesiąc mam zabezpieczone, praca jest...reszta wyjdzie w praniu...mam problem, że nie mam transportu autem...wielu rzeczy nie jestem w stanie zabrać...ale coś się z czasem wymyśli...wracam się pakować :D
Aleksandra

Post autor: Aleksandra »

Już?? No to pakuj się, pakuj :) Pozostaję mi życzyć tylko szczęście na nowej drodze życia :) Tylko nie zapomnij o mieście pierników :D Bo trzeba się jeszcze kiedyś poznać :P W każdym razie miłego wyjazdu :) Buziole :)
ODPOWIEDZ