Wiec jedziesz z takim, który też chcemnich2 pisze:ja tu ze smutkiem zostawiam ludzi ktorzy chca mnie pobic
A tak na poważnie, to kogo pieremy przed wyjazdem??
W takim razie będę wnikliwie obserwował Kolegi postępy w realizacji szumnych zapowiedzi. Taka wyprowadzka nie należy niestety do najłatwiejszych i ktoś kto ją ogłasza musi być wyjątkowo zaradnym i odważnym człowiekiem.To nie to samo co przeprowadzić się do Krakowa...Zjawisko emigracji w serce Tatr jest raczej marginesowe obecnie ze względu na specyfikę rejonu, więc jeśli Ci się Olav uda i nie zniżysz się przy tym znacznie jeśli chodzi o swoje kwalifikacje( z tego co pamiętam studiujesz) to będę pełen podziwu i opowiem o Tobie znajomym, którzy mają podobne pomysły.Olav pisze:Pisałem, nie wiem, czy tu, czy w relacji - wracam pod Tatry w ciągu kilku dni...zamykam wszystkie sprawy w Toruniu na ta chwile
Nie wiem czy gość od pająków jest odważny, ale zaradny to na pewno. Zwłaszcza w biznesie. Np. zamawia jakiś towar, odbiera go, a potem udaje głupa i nie płaci. :/horolezec pisze:wyprowadzka nie należy niestety do najłatwiejszych i ktoś kto ją ogłasza musi być wyjątkowo zaradnym i odważnym człowiekiem.