Jak zamieścić fotkę na forum?
Nowe zdjęcia jak wrzucam to wklejam adres zaznaczony strzałką 
Uploaded with ImageShack.us
A efekt jest taki jak widać.

Uploaded with ImageShack.us
A efekt jest taki jak widać.
Zrobiłem upload ale nie mogę resajzować ani nie wiem gdzie znaleźć link do forum. Mam coś takiego:
On 11/14/12 we experienced technical issues that disabled access to thumbnails and resized images. Direct image links continued to work. All problems have been resolved, and all is well now.
Mam zdjęcia na "moje obrazy" jak je wrzucić na forum? POMOCY!!!
On 11/14/12 we experienced technical issues that disabled access to thumbnails and resized images. Direct image links continued to work. All problems have been resolved, and all is well now.
Mam zdjęcia na "moje obrazy" jak je wrzucić na forum? POMOCY!!!
Spadają deski
Ze smreków strzelistych
Robiąc bałwana
Z zielonego turysty
Ze smreków strzelistych
Robiąc bałwana
Z zielonego turysty
znajdź sobie adres grafiki, skopiuj i umieść w ramkach URL lub IMG na Forum
Ostatnio zmieniony śr 14 lis, 2012 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.
luknij na moje panoramy i galerie
pamiętam swoje początki z wklejaniem zdjęć, szukałam, błądziłam a ile czasu straciłam ..echuszba pisze:Dzięki luna19, jakbyś coś jeszcze się dowiedziała to daj znać. Przyzwyczaiłam się do Imageshacka i nie chce mi się szukać czegoś nowego.
po pewnym czasie poszukiwań i testowania "zaprzyjaźniłam" się z Fotosikiem
dzisiaj jestem zadowolona a opłata w wysokości 47pln opłacając roczny abonament PRO uważam, że jest spoko
pozdrawiam
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
..życie jest piękne
- Zakochani w Tatrach
-

luna19 pisze:sprawdziłam imageshack i dziala tylko sie troche zmienil
Może zainstalowałyście sobie nową wersję ?uszba pisze:Mnie też udało się załadować zdjęcia ale te zmiany to mnie z godzinę czasu kosztowały
U mnie działa po staremu ..... szybko, bez problemu i opłat - ale nie tak dawno odrzuciłam pytanie o aktualizację, przewidując właśnie tego rodzaju historie.
Zakochani w Tatrach
- Zakochani w Tatrach
-

U mnie też hula za darmo i szybciutko. Ostatnią - długą jak zwykleJanek pisze:Bezpłatny, dobrze działa. Nigdy nie lubiłem tej cholernej żaby
Ja tam bardzo lubię tą żabę .... przyzwyczaiłam się do niej , jak do mojej gaździny i nie wyobrażam sobie zmian w tym temacie
Pewnie wzięłaś sobie jakąś nową wersję - płatną.
Zakochani w Tatrach
- Zakochani w Tatrach
-

No i nadeszła nieuchronnie ta chwila wiekopomna, że u mnie ropucha też nie działa
....
Jestem do niej mocno przywiązana i nie chce mi się męczyć nad zmianami, których nie lubię w żadnej dziedzinie mojego poukładanego jakoś tam żywota....
Nie mam pojęcia od czego zacząć, żeby zapłacić ten roczny abonament
Jakiś link ?? ....
USZBA PORATUJ
........
Jestem do niej mocno przywiązana i nie chce mi się męczyć nad zmianami, których nie lubię w żadnej dziedzinie mojego poukładanego jakoś tam żywota....
Nie mam pojęcia od czego zacząć, żeby zapłacić ten roczny abonament
Jakiś link ?? ....
USZBA PORATUJ
Zakochani w Tatrach