Tylko jest jedno ale...
W sezonie ,na tym szlaku jest tak duzy ruch idących (często przypadkowo :sick:
Pozdrawiam Seba

Witaj na forum Andrzej.Andrzej Krystoszyk pisze:Nie chodziło mi o tych z kryzysem szlakowym ale o uparcie powtarzające się typy, którym wydaje się, że wystarczy wydać jakąś nieprzytomną sumę na sprzęt i można iść wszędzie.......... Chodziło o tych, którym się wydaje , że można sobie kupić przyjemność a potem są zagrożeniem dla siebie i innych. Wystarczyv przypomnieć wypadek z 2 listopada 2003 na Rysach.
AKA

Pierwszy raz zdarza się, abym siebie cytował.Czesiek pisze:Nie będę pisał o Orlej Perci z prostego powodu, jeszcze na niej nie byłem.
Już teraz planujemy - z żoną - wyjazd w Tatry pod koniec czerwca lub na początku sierpnia. Wstępnie ustaliliśmy, że wybierzemy się właśnie na Orlą. Nie chcemy "zrobić" jej w jeden ani dwa dni. Mamy zamiar przez tydzień pochodzić po niej i okolicach. Chcielibyśmy skorzystać z Waszych rad. Czytałem stronę tatromaniaka i forum strony Jarko oraz forum GW.
Jurek na naszym forum też się chwali, że po Orlej chodzi zawsze jak jest w Tatrach. Bardzo chętnie skorzystamy z waszych rad. Może jakieś linki, zdjęcia, opisy. Jeżeli temat się rozwinie, wyjdzie to wszystkim na dobre. Będą wspomnienia. Ktoś inny też pewnie skorzysta z ewentualnych wpisów.
Pozdrawiamy - Wiola i Czesiek