Pogoda na dzis
Oooo, jak szybko się pojawił, tak szybko zniknie. 
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
-
Aleksandra
-

-
Aleksandra
-

-
Aleksandra
-

- Zakochani w Tatrach
-

-
Aleksandra
-

-
Aleksandra
-

a co Wy tam wiecie, tylko szczyle wyobrażają sobie, że ostrość sexu zależy od stopnia wydumania pozycji

kaca miał i szedł po wodę po pijaku
luknij na moje panoramy i galerie
Nie chodzi o pozycję panie starszydagomar pisze:a co Wy tam wiecie, tylko szczyle wyobrażają sobie, że ostrość sexu zależy od stopnia wydumania pozycji![]()
Łóżka wąskie to i spaść łatwo, szczególnie jak ktoś nie ma doświadczenia ze spaniem na piętrze.
Każdemu jego Everest...
a'propos piętrowych łóżek. Kiedy w sierpniu mieszkałem w Terince (3 piętra, jakby kto nie wiedział), już po 10 przyszło towarzystwo, facet i dwie dziewczyny, wszyscy śpią, oni na paluszkach, kładą się i nagle łomot. Póki co wszyscy udają, że śpią, potem słychać zduszone spazmy śmiechu, szmery, w pewnym momencie wrzask przerażenia, kolejny łomot i już niczym nie pohamowany smiech panienek. Tym razem większość już podniosła głowy. okazało się, że facetowi powiedziano, że ma spać na piętrze, ale nie powiedziano, na którym. Za pierwszym razem wchodząc na 3 piętro nie utrzymał się i zleciał, za drugim razem ratując się przed kolejnym upadkiem złapał za szyję śpiącego tam gościa, po czym wystraszony powtórzył upadek.
Ps
Andy, ja wiem, co to jest wąskie łóżko, wiem też, co to jest brak jakiegokolwiek łóżka, powiem więcej - jakiegokolwiek miejsca. I nigdy z niczego ani nikogo nie spadłem

Ps
Andy, ja wiem, co to jest wąskie łóżko, wiem też, co to jest brak jakiegokolwiek łóżka, powiem więcej - jakiegokolwiek miejsca. I nigdy z niczego ani nikogo nie spadłem
luknij na moje panoramy i galerie