Euro 2012 już blisko...
Ok Alan, niech będzie moja krzywda, nie mylisz.
A przy okazji fotki - ocenianie ludzi po wyglądzie jest płytkie, prawda ?
No niby tak.
Ale jak sobie przypomnę jego różne wypowiedzi i działania, a do tego jeszcze słynną przygodę lotniczą oraz inne pomniejsze tego typu numery, a także dodam do kompletu urocze, jakże pasujące do roli nazwisko - to jakoś nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Choć trochę gorzki to śmiech.
A przy okazji fotki - ocenianie ludzi po wyglądzie jest płytkie, prawda ?
No niby tak.
Ale jak sobie przypomnę jego różne wypowiedzi i działania, a do tego jeszcze słynną przygodę lotniczą oraz inne pomniejsze tego typu numery, a także dodam do kompletu urocze, jakże pasujące do roli nazwisko - to jakoś nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Choć trochę gorzki to śmiech.
Każdemu jego Everest...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- mefistofeles
-

- Kontakt:
znajomi też już zdążyli tę kwestię przedyskutowaćmefistofeles pisze:Fizjologia zdradza intencje tego panaChyba, że twórcy chcieli podkreślić w ten sposób, że to wczesny ranek i pan wyskoczył na jogging prosto z łóżka.
Ogólnie dla mnie ten cały latający spot jest jedną wielką farsą:
- nie pokazali nic ciekawego
- Warszawa ma ładne fragmenty, a te które zostały pokazane w spocie wyglądają fatalnie
- główni bohaterowie sprawiają wrażenie jakby byli z innej planety
- stereotypowa blondynka kokietująca napalonego gościa, który postanawia za nią biec i lecieć przez pół Warszawy
- okropna muzyka
Podsumowując: żenada...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Masz dostęp do szczegółowej dokumentacji? Jesteś może audytorem w ratuszu warszawskim? Bo inaczej skąd te informacje? Agencja JPP?mefistofeles pisze:Co ciekawe - za reklamy pojawiające się w tym spocie nikt nic nie zapłacił. Przynajmniej oficjalnie bo pod stołem to pewnie i owszem.
PS.
To co napisałem wyżej nie zmienia mojej opinii o tym spocie - jest nędzny.
Jestem gorszego sortu...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ok, obejrzałem - są reklamy - Pałacu w Łazienkach, pomnika Soebieskiego, Pałacu na Tamce, Kościoła Na Krakowskim, Stadionu i jeszcze paru rzeczy tym podobnych. Jedyne ujęcie mogące budzić podejrzenie to zdjęcie wejścia do Hotelu Regina.
W programie III PR siedzą widać chorzy ludzie. Wszystko to śmiechu warte.
W programie III PR siedzą widać chorzy ludzie. Wszystko to śmiechu warte.
Jestem gorszego sortu...
mediooglądaczosłuchaczoczytaczom
A tak serio, to każdy wyciąga wnioski pasujące do jego światopoglądu, w sumie " nie ma dziwne" . Np. jak bym był komunistą, to świętością były by dla mnie informacje prokomunistyczne, jak bym był ateistą to kibicował bym informacjom antyklerykalnym i antyreligijnym, jak bym był w Rządzie to był bym miłośnikiem Tuska i przyklaskiwał informacjom ośmieszającym opozycję itd. itp.
Najzabawniejsze jest to, że my wierzymy tylko w to w co chcemy wierzyć ( i tu się powtórzę ) - nic w tym dziwnego i nadzwyczajnego, poza tym, że zawsze uważamy, że to my mamy rację, a nie oponent. Przesiewamy informacje i traktujemy je wybiórczo, jak nie zgadzają się z naszym myśleniem, to znaczy, że są zmyślone, zafałszowane i nieprawdziwe. To jest tak jak z prowadzeniem pojazdu, zawsze jest winny ten inny i powinien iść na poprawkę z prawa jazdy, my jeździmy najlepiej.
A tak serio, to każdy wyciąga wnioski pasujące do jego światopoglądu, w sumie " nie ma dziwne" . Np. jak bym był komunistą, to świętością były by dla mnie informacje prokomunistyczne, jak bym był ateistą to kibicował bym informacjom antyklerykalnym i antyreligijnym, jak bym był w Rządzie to był bym miłośnikiem Tuska i przyklaskiwał informacjom ośmieszającym opozycję itd. itp.
Najzabawniejsze jest to, że my wierzymy tylko w to w co chcemy wierzyć ( i tu się powtórzę ) - nic w tym dziwnego i nadzwyczajnego, poza tym, że zawsze uważamy, że to my mamy rację, a nie oponent. Przesiewamy informacje i traktujemy je wybiórczo, jak nie zgadzają się z naszym myśleniem, to znaczy, że są zmyślone, zafałszowane i nieprawdziwe. To jest tak jak z prowadzeniem pojazdu, zawsze jest winny ten inny i powinien iść na poprawkę z prawa jazdy, my jeździmy najlepiej.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Młode kadry się szkolą :
http://www.tvn24.pl/-1,1727198,0,1,szko ... omosc.html
No cóż, dziecko może mieć (i wychowywać) każdy.
http://www.tvn24.pl/-1,1727198,0,1,szko ... omosc.html
No cóż, dziecko może mieć (i wychowywać) każdy.
Każdemu jego Everest...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Owszem, widac nazwę hotelu, choć hoteli w Warszawie zatrzesienie. Takze pewnej znanej kawiarni, widac też kilka reklam, gdy inne zostały zamazane. No tak, chorzy ludzie plują z nienawiści. Widać niedokładnie oczyszczono Trójkę z pisowców, trzeba zrobić lustrację poglądów by nikt nie śmiał podnieść ręki na władzę i jej organa. A kierownictwo dać Tomaszowi Lisowi, już on wie jak to zrobić.Janek pisze:Jedyne ujęcie mogące budzić podejrzenie to zdjęcie wejścia do Hotelu Regina.
Janku - Twoja zaciekłość w obronie partii rządzącej i urzendików z jej nominacji zasługuje na najwyższą pochwałę. Możesz liczyć na order z kartofla.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun