Zgadzam się z Manfredem.
Widać jak społeczeństwo przesiąknięte jest polityką.Jarecko_213 pisze: oraz komentarzy gówniarzy typu "słychać strzały" "pewnie Rosja winna" - to jest żenujące ;/
Widać jak społeczeństwo przesiąknięte jest polityką.Jarecko_213 pisze: oraz komentarzy gówniarzy typu "słychać strzały" "pewnie Rosja winna" - to jest żenujące ;/
Bardzo bym prosił o wyczerpującą informację, że gatunek stali dostarczanej do produkcji barier stosowanych na włoskich drogach jest taki sam jak stosowany do barier montowanych przy polskich drogach. Można powiedzieć, że wręcz umieram z ciekawości. Tak przy okazji - to, że rzecz wygląda tak samo, wcale nie znaczy, że jest podobnej jakości.krzymul pisze:Na zdjęciu widać, że z tego samego co my.

Kolejny zwischenruf. Czy Ty już wogóle nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?krzymul pisze:Słusznie.Janek pisze:- to, że rzecz wygląda tak samo, wcale nie znaczy, że jest podobnej jakości.
Jakie znowu wykrzykniki, jakie przerywanie...poważnie piszesz ?Janek pisze:Kolejny zwischenruf. Czy Ty już wogóle nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Chciałbyś pewnie, żebym wlazł pod stół i odszczekał ?, nie wystarczą Ci słowa przyznania racji ?....czy może jakaś obsesja ?krzymul pisze:Janek napisał(a):
- to, że rzecz wygląda tak samo, wcale nie znaczy, że jest podobnej jakości.
Słusznie.
uwalniam Cię, mędrkowanie pozostawiam Tobie.Janek pisze:twoje beztroskie mędrkowanie staje się męczące...
W imieniu Lecha Wałęsy i Kapituły Orderu "Za a nawet przeciw" informuję, że zostałeś odznaczony Krzyżem Wielkim Orderu "Za a nawet przeciw" z Gwiazdą, Wstęgą i Szarfą za zasługi w dziedzinie takiego pisania postów aby każdy mógł je odczytać tak jak jemu pasuje. Wydaje mi się, że jesteś na dobrej drodze aby przerosnąć saamego Mistrza. Jeśli prezes ustanowi order pt. "Nikt mi nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe" też możesz liczyć na to odznaczenie.krzymul pisze:Oto dowód przyznania racji.
A tak poza tym, wszystko w porządku ?Janek pisze:W imieniu Lecha Wałęsy i Kapituły Orderu "Za a nawet przeciw" informuję, że zostałeś odznaczony Krzyżem Wielkim Orderu "Za a nawet przeciw" z Gwiazdą, Wstęgą i Szarfą za zasługi w dziedzinie takiego pisania postów aby każdy mógł je odczytać tak jak jemu pasuje. Wydaje mi się, że jesteś na dobrej drodze aby przerosnąć saamego Mistrza. Jeśli prezes ustanowi order pt. "Nikt mi nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe" też możesz liczyć na to odznaczenie.

Ale co zrobić jak Formuła 1 stała się sportem równie niebezpiecznym jak curling czy brydż sportowy. Wydaje mi się, że tym co rózni rajdy samochodowe od grania w Colin mcRae na plejstejszyn jest własnie to, że tam nie ma żartów i naprawde można się zabić.Wg mnie winni są głównie mędrcy z reno, którzy pozwolili Robertowi "bawiuńciać" się w rajdy.

i animacja:Skoda uderzyła najpierw w barierkę i sunęła wzdłuż niej wyginając ją, Kiedy wygięcie doszło do następnej części skręcanej barierki puściły śruby i ten moduł wszedł w auto.
Aż boję się coś powiedzieć, by nie narazić się Jankowi, ale te śruby pewnie były z "szajsmetalu"...te nasze to co innegomefistofeles pisze:Cytat:
Skoda uderzyła najpierw w barierkę i sunęła wzdłuż niej wyginając ją, Kiedy wygięcie doszło do następnej części skręcanej barierki puściły śruby i ten moduł wszedł w auto.
Jeśli chodzi o Roberta to raczej tak.... hm, tak sądzę, że na pewno ( pasja, która dostarcza satysfakcji finansowej ). Czego nie można powiedzieć o całej otoczce.manfred pisze:A ja myślałem że to pasja miłość itd itp