Zakochani w Tatrach pisze:Oczywiście tak napisał Lhotse, a nie krzymul - nie wiem dlaczego tak komp. zaznaczył skoro cytowałam Lhotse, a nie krzymula , a ja w dodatku tego nie zauważyłam
Nieszkodzi, krzymul napisał podobnie
krzymul pisze:No niestety, aparat to nie ludzkie oko. Bez zastosowania filtra, przynajmniej polaryzacyjnego i bez dodatkowej obróbki, trudno uzyskać taki efekt.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
...a ja chiałam napisac ,że mis ie podoba..i pomysł na zdjecia rownież... zdjecie 12...jak i o ile dobrze policzyłam... ma to coś...
i nie oszukuj że chodzisz tylko po górach. ...zdjecia nie kłamią.. nie sa uwiecznieniem w branym oddechu pod góre...tylko perspektywa taką po Twojemu... z przemyśleniem...a nie jak poleci ręka...
...niezłe życie jest kwestią odpowiednich proporcji...
chwiloonia pisze:i nie oszukuj że chodzisz tylko po górach. happy ...zdjecia nie kłamią.. nie sa uwiecznieniem w branym oddechu pod góre...tylko perspektywa taką po Twojemu... z przemyśleniem...a nie jak poleci ręka... wink
A dziękuje To tak wygląda, że se ide i ide, i mnie tak nagle bierze "a cyknę sobie", cykam, i dalej ide To chyba większość z nas tak ma