[rower] Nasze wycieczki w roku 2009 i 2010
Niestety aktualnie oszlabaniony z zakazem wjazdu/wejścia, zbiornik ogrodzony płotem po całym obwodzie. Wieczorem fotka.niklos pisze:Mój ulubiony!krzysgd pisze: EWŻ to górny zbiornik wody elektrowni szczytowo-pompowej Żarnowiec.
Mimo że asfaltowy, podjazd do niego od strony jeziora żarnowieckiego jest jednym z tych, które się zapamiętuje
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Okazało się, że kierownica była niedokręconamefistofeles pisze:od małych awarii trudno się wywrócić - co sie stao?tommer91 pisze:Po ok. 1km wywrotka z winy małej awarii.
Don't shit, where you eat
Wielkie szczęście było w tym, że wtedy wolno jechałem i nie zdążyłem wyjechać z Myszkowa w jakiś ciekawszy teren. Jakby się to wydarzyło podczas jakiegoś zjazdu, których na Jurze nie brakuje, och, wtedy by było. Nigdy nie pomyślałem, że kierownica może się odkręcać. A fakt ten widać dopiero wtedy, gdy się użyje większej siły, a koło się zablokuje na jakiejś nierówności.
Don't shit, where you eat
- Zakochani w Tatrach
-

To może i nasze świąteczne 26 plus 27 km też do totalu się przyda - będzie więcej
.
...
Ala
.
Mój małżonek urządza takie szalone zjazdy i nie słucha moich napomnień, że gdyby coś wysiadło w rowerze - to się nie pozbieratommer91 pisze:. Jakby się to wydarzyło podczas jakiegoś zjazdu, których na Jurze nie brakuje
No faktycznie, przy zjeżdzie (myślę, że też szybkim) taka awaria mogłaby się żle skończyć.krzysgd pisze:To nie była mała awaria, to było wielkie szczęście
Ala
Zakochani w Tatrach
-
madziula24
-

A ja dzisiaj przejechałam 18 km
Największą atrakcją jednak była grupa "młodzieży", która jechała ze mną
Kocham szkolne wycieczki 
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- Krzysztof Kus
-

- Kontakt:
A ja się adminusowi trochę po rejonie pokręciłem, ale nie dał się wypłoszyć z pieleszy
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=187873
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=187873