Huczaj pisze:Jeśli Ty jesteś cholerykiem to kim jest Asik?
Zimny Lech
Mnie też nie zależy na tym aby było ostatnie i pewnie tak nie będzie, ale jeszcze dodam, że jakby wyciąć wszystkie wątki nie górskie to strasznie, by to forum "zbidniało", bo co wspólnego z górami ma morze, jezioro, grzybobranie czy wycieczki rowerowe po nizinach i takie tam temu podobne.
Taka forma mi odpowiada, jakby było inaczej, to po prostu bym nie zaglądał.
Taka forma mi odpowiada, jakby było inaczej, to po prostu bym nie zaglądał.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Na szczęście się z polityki wyleczyłem i w obecnej chwili zainteresowanie tymi pierdołami równoważe z wrzodami na dupie wietnamskich rolników
Co do relacji , ja tamprzeglądam wszystkie wiele się z nich można dowiedzieć , co do ilości hmm nie ważna ilość ,a jakość
ileż można czytać w kółko o wyjściu na Granaty itd. Co tydzień mógłbym dawać relację tylko po co? Jak mam cos ciekawego do zrelacjonowania to to robię 
Co do relacji , ja tamprzeglądam wszystkie wiele się z nich można dowiedzieć , co do ilości hmm nie ważna ilość ,a jakość
"Góry są środkiem, celem jest człowiek.
Nie chodzi o to aby wejść na szczyt, robi się to,
aby stać się kimś lepszym."
Nie chodzi o to aby wejść na szczyt, robi się to,
aby stać się kimś lepszym."
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Dlatego ja hotlinkuję zdjęcia z picasy. Jest po prostu szybsza od imageshacka.krzymul pisze:A ja tam lubie relacje z wstawionymi zdjęciami, nie lubię tych, które mają zdjęcia w Picassie, bo trzeba się dodatkowo oklikać. Także zdjęcie i opisik - to lubię, co nie znaczy, że nie czytam tych z Picassem czy innym wynalazkiem.
Działa to tak (przykładowe zdjęcie wybrałem w temacie wątku):
(w praktyce - klikamy prawym na zdjęciu w picasie, klikamy kopiuj adres obrazka i wklejamy pomiędzy znacznikami [ img ] - rozdzielczość ustaiwamy ręcznie - o tak:
Kod: Zaznacz cały
http://lh5.ggpht.com/_SDvulqzgRQg/S8LgLVYB2ZI/AAAAAAAACrQ/2zUMxUv3254/s512/DSCN0180.JPG <- po "s" wpisujemy rodzielczość - 512, 640 lub 720
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Racja, tylko że dawanie upustu emocjom (od razu) to cechy sangwinika a nie choleryka.Szarotka pisze:To mamy w 99% dokładnie tak samo. Ten 1% to fakt, że jestem z natury choleryczką, mającą alergię na głupotę, oszołomstwo, zakłamanie więc muszę jakoś dać upust ciśnieniu. Podobno bycie cholerykiem jest zdrowsze od natury introwertyka, czy flegmatykaBasia Z. pisze:Ja tam się z nikim nie łączyłam(...)Potem dyskusje polityków i próby jej wykorzystania w celach politycznych (a zaczęło się od pochówku na Wawelu) spowodowały, że teraz mam tego dość.
Ja jestem typowym sangwinikiem.
@Krzymul, zdjęcia z "Picasy" da się w banalnie prosty sposób wstawiać w relacje.
O tak:
Trzeba wcześniej założyć album w "Picasie", potem stanąć na wybranym zdjęciu, kliknąć prawym klawiszem myszki i wybrać "kopiuj adres obrazka".
Po czym ten adres wkleja się poprzez Ctrl-V pomiędzy znaczniki
Banalnie proste.
B.
Żadne nie jest. Na TG jest kilka TWów. Tutaj jest jedno.krzymul pisze:A na TG, hm....czytałem, nie jest to takie kryształowe forum, jest tam silne TWA, które nie toleruje nowych, a w HP jeszcze gorsze bzdury niż na tatry.prv, wystarczy poczytać ( "środa", "sobotek" , "poniedziałkowo" - czyli wątki codzienne ), a i politycznym nie brakuje. Relacje są i owszem, ale tam więcej łojantów niż łazików.
Poza tym jest tam spora doza absurdu. Oczywiście sporo pierdu-pierdu i lizania się po równiku ale cóż... nigdzie nie jest idealnie.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ty, Szarotka, krzymul, Asik, jeszcze parę osób. Musiałbym szukać po userach. Ogólnie większość tych, którzy się udzielają.
To, że ze sobą się nie zgadzacie w kwestiach politycznych nie znaczy, że nie stanowicie TWA. Wybitnie lubicie ze sobą gaworzyć i o to tutaj chodzi. Kto nie gaworzy z Wami, ten nie gaworzy wcale.
To, że ze sobą się nie zgadzacie w kwestiach politycznych nie znaczy, że nie stanowicie TWA. Wybitnie lubicie ze sobą gaworzyć i o to tutaj chodzi. Kto nie gaworzy z Wami, ten nie gaworzy wcale.
Od lat się zastanawiam skąd w niekórych ta wielka misja porównywania for, licytacji, które lepsze, gorszeŻadne nie jest. Na TG jest kilka TWów. Tutaj jest jedno.
Poza tym jest tam spora doza absurdu. Oczywiście sporo pierdu-pierdu i lizania się po równiku ale cóż... nigdzie nie jest idealnie.
Zatem jestem mieszańcemBasia Z. pisze:Racja, tylko że dawanie upustu emocjom (od razu) to cechy sangwinika a nie choleryka.
Takie wpisy mogą sugerować, że nieźle obgadujecie nas za plecamiŻabi Koń pisze:No i Basiu przegrałem
Trydno, żebym "gaworzyła" z kimś, kto wpada tu raz na ruski (upssŻabi Koń pisze:Ty, Szarotka, krzymul, Asik, jeszcze parę osób. Musiałbym szukać po userach. Ogólnie większość tych, którzy się udzielają.
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Żabi koniu, ja tego nie postrzegam, co więcej, wydaje mi się nawet, że z Szarotką i Asik niewiele rozmiawam przez forum, bo znam je prywatnie.Żabi Koń pisze:Wybitnie lubicie ze sobą gaworzyć i o to tutaj chodzi. Kto nie gaworzy z Wami, ten nie gaworzy wcale.
Dla mnie TWA to coś takiego, że atak spoza grupy na jednego z członków powoduje mobilizację pozostałych przeciwko atakującemu. Czegoś takiego tu raczej nie ma.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Chcesz o tym porozmawiać?Żabi Koń pisze:Dlatego dostałem bana za nic.
Grupo trzymająca władzę jak mogłaś być tak ślepa i przeoczylaś fakt, że banita ponownie się tu zalogował? No jak? Taki ślepy Admin czy Mod to dupa a nie Grupa trzymająca władzęŻabi Koń pisze:Grupa trzymająca władzę i to wystarczy.
"Ja tylko napisałam moje spostrzeżenia. Nic więcej, nie bierzcie tego do siebie. Właściwie to żartowałam "
a ja...wstyd się przyznać...karmeloweBasia Z. pisze:Tytuł wątku kojarzy mi się z piwem, ale "Lecha" zdecydowanie nie lubię.
Wolę "Żywiec" lub "Tyskie".
------------------------------------------
Nieźle żre, teraz ja mam szansę...Żabi Koń pisze:No i Basiu przegrałem
Ja tam berdzo lubię z każdym pogadać, a szczególnie pożartować.Żabi Koń pisze:Kto nie gaworzy z Wami, ten nie gaworzy wcale.
Nie lubię tylko bezpośrednich, wulgarnych i personalnych ataków, takie żartem i owszem, choć z tym jest czasami problem czy ta druga osoba "wyczuje" ten żart.
Pozdrawiam.