z tym bym polemizował.Janek pisze:ai dziewczyny ładniejsze
Już gdzieś to słyszałem. Przypomnij mi z jakiego filmu.Janek pisze:Bo to wszystko, Panie, bez te rakiety co i ruskie i amerykańcy w kosmos wysyłają
Podchodzę do sprawy pragmatycznie - 50 lat temu dziewczyna była "do wyjęcia" a teraz co - popatrzeć najwyżej można. A w dodatku jak śpiewali Starsi Panowie - "tu biuścik zachwyci, tam nóżka, bo nie ten co dawniej już wzrok".krzymul pisze:z tym bym polemizował.
A kto nad Morskie Oko pcha się w długi weekend później niż o 7 rano ?Mathieu pisze: raz byłem nad morskim i już więcej się nie wybiorę. To jak piesza autostrada ludzie w każdym wieku cisną nad morskie oko od niemowlaka do emerytów. Najbardziej szkoda koni które ciągną te bryczki. A dopiero nad morskim nabrałem chęci na dalszą wędrówkę. Może w lecie wybierzemy się na wyższe szlaki jak zrobi się bezpieczniej.
Nic mnie tak nie bawi na asfalcie do Morskiego Oka (i w innych tego typu sytuacjach) jak ludzie idący w tłumie i jednocześnie na ten tłum narzekający. A najbardziej zabawne jest to że oni nie rozumieją jacy są śmieszni przez to narzekanieświster pisze:Popieram Cię w całej rozciągłości.Mathieu pisze:Pierwszy raz byłem nad morskim i już więcej się nie wybiorę.
Proponuję założyć odpowiednie stowarzyszenie, zbierać podpisy - aby więcej było takich jak Ty.
dobredagomar pisze:Odpowiedziałem:
- Nie każdy ma taką kondycję
na to jejmość:
- Trenować trzeba, trenować, ja tu przynajmniej raz w roku jestem, a bywa, że częściej
Strach pomyśleć, co będzie, jak zaczną trenować nad ranem i o zachodzie słońca