Większe czy mniejsze, nieważne. Na pewno lepiej nie podpadać, ostry zawodnik.manfred pisze:Czyli Twoje IQ to 157?
Wydzielone z 'Przedstaw się nam'
he he he
Ten ostry zawodnik, to komplement, czy rzucona rekawica?
Jam spokojny człowiek Manfredzie, Janek koloryzuje.
A wracając do IQ, to 90% Polaków jest inteligentniejszych od Dody.
Umiejętność logicznego myślenia, a to poniekąd testy IQ sprawdzają, może występować i u idiotów.
No i inteligencja niejedno ma imię...
Pozdrawiam:)
Ten ostry zawodnik, to komplement, czy rzucona rekawica?
Jam spokojny człowiek Manfredzie, Janek koloryzuje.
A wracając do IQ, to 90% Polaków jest inteligentniejszych od Dody.
Umiejętność logicznego myślenia, a to poniekąd testy IQ sprawdzają, może występować i u idiotów.
No i inteligencja niejedno ma imię...
Pozdrawiam:)
O, kolega z Bratniego miastaHened pisze:Bydgoszcz
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Hehe...przeprowadz sie do zakopca....to nic trudnego!!
Moje Tatry
HenedJa już raz to zrobiłem...boli mnie, że z pewnych powodów musiałem wrócić na niziny, ale z żoną góralką z Zakopanego powrót to kwestia czasu 
Sebone Witaj na forum!
Sebone Witaj na forum!
Moje Tatry
-
madziula24
-

madziula24 pisze:Data urodzin (może być bez roku): 27.04.84r
oliwka_ pisze:Data urodzin (może być bez roku): 26.04.1984
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
No cóż - imię piękne, hobby takoż, muzyka raczej z tych "nieplastikowych" no i stomatolog (właśnie szukam gdyż moja poprzednia Pani Doktor na emeryturą sobie poszła niestety). Póki co same pozytywyoliwka_ pisze: Prawdziwe imię: efka
W czym się kształciłeś/-łaś: stomatologia
Czym się zajmujesz zawodowo: leczeniem zabkow
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): podrozowac, gotowac, jezdzic na rowerze
Czego słuchasz: heya, pearl jamu i radiowej 3ki![]()
Witam
Ps - dlaczego ja tak daleko mieszkam ???
Każdemu jego Everest...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Też mnie to zastanowiło....to szybciesj skończyłas studia?
Witamy na forum
Moje Tatry
skoro już dwóch wyraziło wątpliwości to i ja mogęOlav pisze:Cytat:
to szybciesj skończyłas studia?
Też mnie to zastanowiło....
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem
http://picasaweb.google.co.uk/llukasziola
http://drytooling.com.pl - serwis wspinaczki mikstowej, alpinizmu, himalaizmu
http://picasaweb.google.co.uk/llukasziola
http://drytooling.com.pl - serwis wspinaczki mikstowej, alpinizmu, himalaizmu
lukas_12 trzeci, to kto rudy?
Moje Tatry