no moja droga..już Cię lubięulala11 pisze:Czego słuchasz: coma.......
Wydzielone z 'Przedstaw się nam'
- mefistofeles
-

- Kontakt:
co ma socjologia do górnictwa i hutnictwa?
No własnie że nic nie ma
A tak na powaznie to AGH się poszerza ( horyzontalnie ) i za rok będzie cały kampus ekonomiczno - humanistyczny.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
No widać albo macie tam światlejszą młodziez albo przyszli inzynierowie nie zawarcają sobie głowy jakimiś tam humanistamimefistofeles pisze:eeee, ja się nie śmieje, w Poznaniu na polibudzie też ponoć są już jakieś kierunki humanistyczne.Huczaj pisze:Zawsze się wszyscy z tego śmieją nawet na AGH nasz wydział jest wyśmiewany
- mefistofeles
-

- Kontakt:
ja ci powiem, ze to sie uzupełnia. Niby studiuję infę, ale chętnie latam na wykłady z psychologii czy np filozfoii. Ale to juz urok studiowania na uniwerku.Huczaj pisze:Generalnie to przecież my nie przyczyniamy się specjalnie do postepu cywilizacujnego prawda?
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
No widzisz a ja chodziłem w liceum do klasy o profilu mat - fiz. Ale to był błąd
matematyk i fizyk ze mnie żaden. MOże rzeczywiście linia podziału nie przebiega tak idealnie. Ja za żadne skarby nie poszedł bym na wykład np. z matematyki stosowanej czy czegoś podobnego. Filozofii generalnie nie trawie bo to nauka mało praktyczna... zreszta jak większośc humanistycznych.Tobie to dobrze informatyków brak, pracy jest w cholere, w ofertach możesz przebierać...heh żyć nie umierać:) Kończysz w tym roku?
- mefistofeles
-

- Kontakt:
mam nadziejęHuczaj pisze:Kończysz w tym roku?
PS Nie obrazisz sie, że za kilka dni wyciacham tą naszą wymiane zdań (począwszy od mojego postu o górnikach i hutnikach) do kosza? Taki już urok tego tematu.
Ostatnio zmieniony śr 13 lut, 2008 przez mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Ciachaj ile wleziemefistofeles pisze:PS Nie obrazisz sie, że za kilka dni wyciacham tą naszą wymiane zdań (począwszy od mojego postu o górnikach i hutnikach) do kosza? Taki już urok tego tematu.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
że tez nigdy nie widziałęm kogoś, kto ma hobby "windows". Mniemam iż system ten osiagnie dojrzałość jak ludzie będą go wyłacznie używać a nie go wiecznie zgłebiać (choć ubuntu jest tego bliskie - konsoli używam wyłacznie do innych rzeczy, prawie nigdy do administarcji samym systemem biurkowym)hobby : linux
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ja też, ale jest Kubuntu. Co do Mandrivy - jakoś pochodne redhata mnie nie kręcą. Zraziłem się do fedory i zostało mi.sasan pisze:ja za GNOME nie przepadam
z łatwych systemów poleciłbym mandrive nie wspominając o jej płatnych wersjach
witam kolegętommer91 pisze:Jak znalazłeś/-łaś to forum: link był na stronie Mefistofelesa (może nie pomyliłem nicku). A tamtą stronę znam z forum Metalside.
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- mefistofeles
-

- Kontakt: