O w morde, już 4, w kwietniu było 3Agaar pisze:do Kuźnic chyba 4?
Kwatery sprawdzone i warte polecenia
Napisałam CHYBA. Mogę się mylić. Na pewno coś 3-4zł. Strasznie drogie te przejazdy teraz.
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
-
Gość
Czy ktoś z Was był może kiedyś w "Muraniu" i ma jakieś opinie co do niego? http://www.muran.agstudio.pl/?id=cennik
Gdyby ktoś z Was znał jakieś godne polecenia miejsce gdzie można przenocować za mniej niż 30 zł od osoby to prosiłbym o adres. Interesuje mnie Zakopane (byle nie Ustup, czy Olcza) lub Kościelisko.
Gdyby ktoś z Was znał jakieś godne polecenia miejsce gdzie można przenocować za mniej niż 30 zł od osoby to prosiłbym o adres. Interesuje mnie Zakopane (byle nie Ustup, czy Olcza) lub Kościelisko.
-
madziula24
-

Co do Murania, to nie polecam. Właściciel lubi po przyjeździe gosci na miejsce pakować ich do innych pokoi, niż były umówione, a na koniec oznajmia, że ten pokój będzie droższy od tego, co się ustalało. Cwaniaczek.
Ja nocowałam przez dwa lata na Harendzie w Willi Wiktorii 2, płaciłam 30 zł za dobę, warunki naprawdę bardzo dobre. Daleko do centrum, więc następnym razem poszukam czegoś blizej.
Szczególnie po akcji właścicielki ostatniej. Przyjeźdzamy na miesce (mieliśmy być 3 tygodnie), a ona od wejscia nam oznajmia, że za tydzień musimy spakować manatki i przenieść się do domu obok, bo do niej przyjeżdża jakaś grupa rozwrzeszczanych dzieciaków.
Poczułam się potraktowana zupełnie niepoważnie, nie po to dzwoniłam rezerwowac pokój już w kwietniu, żeby mieć jeszcze niedogodności.
Ja nocowałam przez dwa lata na Harendzie w Willi Wiktorii 2, płaciłam 30 zł za dobę, warunki naprawdę bardzo dobre. Daleko do centrum, więc następnym razem poszukam czegoś blizej.
Szczególnie po akcji właścicielki ostatniej. Przyjeźdzamy na miesce (mieliśmy być 3 tygodnie), a ona od wejscia nam oznajmia, że za tydzień musimy spakować manatki i przenieść się do domu obok, bo do niej przyjeżdża jakaś grupa rozwrzeszczanych dzieciaków.
Kłaniaj się górom, córeczko, kłaniaj się górom,
Śniegom słonecznie kipiącym, świtom tatrzańskim,
Olśniewającym lazurom, olśnionym chmurom,
Kłaniaj się córko, wysokim dniom zakopiańskim!
Śniegom słonecznie kipiącym, świtom tatrzańskim,
Olśniewającym lazurom, olśnionym chmurom,
Kłaniaj się córko, wysokim dniom zakopiańskim!
-
Aleksandra
-

- mefistofeles
-

- Kontakt:
Może ma ktoś z was jakiś namiar na "jedynki" ? Na jakiś super warunkach mi nie zależy (byleby robale po mnie nie łaziły i był dostęp do wody), bo raczej całe dni spędzam na szlaku. Gdziekolwiek szukam, tam minimum dwuosobowy pokój proponują. Mam swoją bazę na Kalatówkach, ale szukam czegoś blisko busów.
andy67 pisze:Skoro na Kalatówkach to po co ci busy ?Marta1981 pisze: Mam swoją bazę na Kalatówkach, ale szukam czegoś blisko busów.
Upss... Myślami byłam w górach i tak mi wyszło. Oczywiście miałam na myśli Krzeptówki (wiem, wiem...blondynka). Wolałabym bliżej busów, bo jakby nie było w którąkolwiek stronę chciałabym się udać, to wolę zaoszczędzić trochę czasu na dotarcie do centrum, a z tych moich Krzeptówek (praktycznie to już prawie Kościelisko) to kawał drogi, a poza górami to ja raczej leniwa jestem.
Praktycznie od zawsze zatrzymuję się w hoteliku "Pod Piórem" na Jaszczurówce. Mają też jedynki, co do cen to dokładnie się nie orientuję bo jako stały klientMarta1981 pisze:Taką bazę mam na Kotelnicy (w sierpniu ubiegłego roku płaciłam 50 zł). Tak myślę, że to jedyne wyjście.kael pisze:tez miałem taki problem ale zarezerwowałem dwu osobowy tylko dla mnie dopłacając 5zł do ceny wyjsciowej
http://www.gabrysia.com.pl/polindex.htm
Najlepiej zadzwonić, bo info na stronie kuleje
Nie jest to niestety blisko busów ale za to do wejścia w Olczyską 50 m.
Każdemu jego Everest...
Ten temat przejrzałam raczej dokładnie i zapisałam całą kartkę z adresami, ale boję się że jak zadzwonię i gospodarz usłyszy że potrzebuję jedynkę i to na około 4 noce, to albo mi rzuci słuchawką, albo krzyknie mi tak jak w ubiegłym roku na dworcu jeden z łapaczy : "1000 zł za noc paniusiu, ha,ha..." Że to niby miało być śmieszne. 
Przesadzasz. No chyba, że chodziło o okres świąteczno - noworoczny.Marta1981 pisze:Ten temat przejrzałam raczej dokładnie i zapisałam całą kartkę z adresami, ale boję się że jak zadzwonię i gospodarz usłyszy że potrzebuję jedynkę i to na około 4 noce, to albo mi rzuci słuchawką, albo krzyknie mi tak jak w ubiegłym roku na dworcu jeden z łapaczy : "1000 zł za noc paniusiu, ha,ha..." Że to niby miało być śmieszne.
Jestem gorszego sortu...
Poważnie - było to w ostatnim tygodniu sierpnia pamiętnego roku 2011. Po takiej propozycji (1000 zł za noc), zapytałam co wchodzi w skład oferty w takiej cenie, facet zaczął się śmiać i zaczął kręcić bajer, ale ja już nie byłam zainteresowana żartownisiem. Następny który mnie zaczepił, też kręcił nosem na jedną osobę, ale chyba przemyślał sprawę i w końcu się dogadaliśmy. Denerwuje mnie tylko podejście tych naganiaczy. Np. nie wiedziałam że Kotelnica znajduje się 1 kilometr od centrum. No chyba że w linii prostej, a to centrum to niby jakie duże ??? No kilka lat mnie nie było w Zakopanem, ale bez przesady żeby ze mnie ... robić.