Tatto

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Luki

Post autor: Luki »

Olav pisze:a jak komuś sie to nie podoba to sa bardziej drażliwi

Pewnie masz rację :)
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

Sam tak mialem, zanim zacząłem robić swój.... No a narazie 2 etapy z głowy, jeszcze ze 2 i bedzie calkiem skończony ;)
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

a jakies dobre studio w poznaniu? :?
tak sie pytam,z ciekawosci,jakbym jednak cos kiedys... :D
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
Olav

Asik pisze:jakies dobre studio w poznaniu?
Ja niestety nie pomoge z poznaniem,pozostaje internet... A co do miejsca, to patrz pare postow wyżej ;)
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Jacek Venom

Post autor: Jacek Venom »

Iwona pisze:
Olav pisze:Jak się na to zapatrujecie??
hehe, poczekaj, jak wróci Jacek -on nawet szukał pomysłu na tatuaż po schroniskach-koniecznie ma być coś z motywem górskim :D
Asik pisze:mam wizję gdzie
Tiiaaa, to tak jak ja :D Asia,może w październiku??? ;)
Ha, właściwy człowiek we włąściwym wątku ;-) Owszem posiadam ...kilka dziar a najstarsza w tym roku bedzie obchodziła swoje 6 urodziny ;-) Właściwie chciałem sobie zrobić tatu od lat nastu ale kiedyś sobie powioedziałemze zrobię jak skoncze 25 lat i jak pomysłałem tak zrobiłem.Wszytskie moje wzorki robił mi mój kolega czyli za darmo. Miał studiowe Włocławku ale gdzieś sie wyprowadził i koniec z ulgami .Tatuaże to bardzo interesująca spraw ale trzeba to robic z głową.Moja zasada jest taka że nigdy nie robie nic co jest odzwierciedlewniem moich poglądów lub emocji.Każdy wie że nawewt najtwardsze podlądy mogę się zmienić a człowiek nie wąż .... Robie neutralne Trybale a następny bedzie jakiś motyw folkowy....tylko muszę go znaleść .Może planowany na maj wyjazd w Bieszczady mi rozjasni temat ? Wszelkie pomysły w tym względzie proszę przesyłąc na maila .
Ze spraw technicznych przyznam ze trudno sie goje i zazwyczaj musze robić poprawki .No taka mam juz skóre .
CREYENIC

Post autor: CREYENIC »

Moje tatoo to taka wyprostowana spirala na lewym przedramieniu,na całej
jego długości ,wzór niepowtarzalny bo robiony własnoręcznie pod
wpływem środków"znieczulających ogólnie"
Jacek Venom

To zacnie .Najgorszy shit to jakies napisy, podobizny albo inne takie .Motyw spirali jest ok.Widziałem kilka interesujacych .
Awatar użytkownika
Olav

Jacek Venom pisze:Ze spraw technicznych przyznam ze trudno sie goje i zazwyczaj musze robić poprawki .No taka mam juz skóre .
No wiesz, wszystko zależy od robiacego, jakości wykonania i dbania, jak sie postarac, to nie trza poprawek nawet na najlepsza skore ;)
Jacek Venom pisze:Najgorszy shit to jakies napisy, podobizny albo inne takie
Tu się nie zgodzę, tylko napis trzeba przemysleć, ja mam zamiar wydziarać sobie nazwe mojego znaku zodiaku po lacinie (sagitarius) ;)
Moje Tatry
CREYENIC

Olav,sagittarius przejdzie my strzelcy trzymamy się razem
Adamires

Post autor: Adamires »

Ja mam dwa tatto na lydce prawej nogi.
Na zewn. stronie jest skorpion (to nie moj ani nikogo innego znak zodiaku)
Na wewn. stronie - wilk na tle ksiezyca, orzel i widok na Lomnice.
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

CREYENIC pisze:Olav,sagittarius przejdzie my strzelcy trzymamy się razem
to jesli pozwolicie może "potrzymam"sie z Wami? ;)
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
Olav

CREYENIC pisze:Olav,sagittarius przejdzie my strzelcy trzymamy się razem
Asik pisze:to jesli pozwolicie może "potrzymam"sie z Wami?
Tak jest!! Strzelce rządzą!!!
Moje Tatry
Luki

Olav pisze:Tak jest!! Strzelce rządzą!!!
była kiedyś ankieta na forum i z tego co pamiętam to raczki z wami pojechałyObrazek Obrazek

Dodane po 5 minutach:

ps..Mariusz a może by tak reaktywować ankietę-znaki zodiaku :?
Awatar użytkownika
Olav

moze sie tak raczkom wydaje, ale strzelce slynom z tego, ze zawsze stawiajom na swoim (i dla tego mam problemy z przyszlom tesciowom, bo tesh strzelec ;) ), wiec jak strzelec powie ze tak, to znaczy ze tak musi być :P
Moje Tatry
Luki

Olav Pisząc że z wami "pojechaliśmy" nie miałem na myśli twojego stawiania się przyszłej teściowej ;) chodziło mi o to że liczebnie byliśmy najliczniejsi.. tak więc już wiesz jaki znak rządzi na forum. ;)
Obrazek :cwaniak:
CREYENIC

Luki,na forum niewątpliwie kobiety(więc raczej nie raki<po lodzie 100% są super ,)
A tak wogóle to niestety ,gwiazdozbiór strzelca jest w "centrum galaktyki"
stąd taka nasza mała skromność
Ostatnio zmieniony pn 28 lut, 2005 przez CREYENIC, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Olav

Luki pisze:jaki znak rządzi na forum
Wiem - strzelec ;)
Moje Tatry
Luki

Olav pisze:Wiem - strzelec

ehhh myślałem że cię uświadomiłem choć trochę.. :( szkoda ;) :)
Awatar użytkownika
Olav

Wlaśnie Ci tlumaczylem, ze jak strzelec mowi, ze niebo jest fioletowe, to jest fioletowe, choćby bylo sinokoperkowe ;)
Moje Tatry
Jacek Venom

Asik pisze:a jakies dobre studio w poznaniu? :?
tak sie pytam,z ciekawosci,jakbym jednak cos kiedys... :D
Jest fajna knajpa Harleyowa na południe od rynku .Niepamietam jaka to ulica.Tam maja klub koledzy z V2.Robia super dziary .

Dodane po 2 minutach:
Olav pisze:
Jacek Venom pisze:Ze spraw technicznych przyznam ze trudno sie goje i zazwyczaj musze robić poprawki .No taka mam juz skóre .
No wiesz, wszystko zależy od robiacego, jakości wykonania i dbania, jak sie postarac, to nie trza poprawek nawet na najlepsza skore ;)
Jacek Venom pisze:Najgorszy shit to jakies napisy, podobizny albo inne takie
Tu się nie zgodzę, tylko napis trzeba przemysleć, ja mam zamiar wydziarać sobie nazwe mojego znaku zodiaku po lacinie (sagitarius) ;)
Nie mogę się z tym zgodzić. Na gojenie ma wpływ wiele czynników np grupa krwi albo prozaicznie ilość potu który wydzielasz a o porach roku nawet nie wspomne .
ODPOWIEDZ