hehe, poczekaj, jak wróci Jacek -on nawet szukał pomysłu na tatuaż po schroniskach-koniecznie ma być coś z motywem górskim
Asik pisze:mam wizję gdzie
Tiiaaa, to tak jak ja Asia,może w październiku???
Ha, właściwy człowiek we włąściwym wątku Owszem posiadam ...kilka dziar a najstarsza w tym roku bedzie obchodziła swoje 6 urodziny Właściwie chciałem sobie zrobić tatu od lat nastu ale kiedyś sobie powioedziałemze zrobię jak skoncze 25 lat i jak pomysłałem tak zrobiłem.Wszytskie moje wzorki robił mi mój kolega czyli za darmo. Miał studiowe Włocławku ale gdzieś sie wyprowadził i koniec z ulgami .Tatuaże to bardzo interesująca spraw ale trzeba to robic z głową.Moja zasada jest taka że nigdy nie robie nic co jest odzwierciedlewniem moich poglądów lub emocji.Każdy wie że nawewt najtwardsze podlądy mogę się zmienić a człowiek nie wąż .... Robie neutralne Trybale a następny bedzie jakiś motyw folkowy....tylko muszę go znaleść .Może planowany na maj wyjazd w Bieszczady mi rozjasni temat ? Wszelkie pomysły w tym względzie proszę przesyłąc na maila .
Ze spraw technicznych przyznam ze trudno sie goje i zazwyczaj musze robić poprawki .No taka mam juz skóre .
Moje tatoo to taka wyprostowana spirala na lewym przedramieniu,na całej
jego długości ,wzór niepowtarzalny bo robiony własnoręcznie pod
wpływem środków"znieczulających ogólnie"
Ja mam dwa tatto na lydce prawej nogi.
Na zewn. stronie jest skorpion (to nie moj ani nikogo innego znak zodiaku)
Na wewn. stronie - wilk na tle ksiezyca, orzel i widok na Lomnice.
moze sie tak raczkom wydaje, ale strzelce slynom z tego, ze zawsze stawiajom na swoim (i dla tego mam problemy z przyszlom tesciowom, bo tesh strzelec ), wiec jak strzelec powie ze tak, to znaczy ze tak musi być
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Olav Pisząc że z wami "pojechaliśmy" nie miałem na myśli twojego stawiania się przyszłej teściowej chodziło mi o to że liczebnie byliśmy najliczniejsi.. tak więc już wiesz jaki znak rządzi na forum.
Luki,na forum niewątpliwie kobiety(więc raczej nie raki<po lodzie 100% są super ,)
A tak wogóle to niestety ,gwiazdozbiór strzelca jest w "centrum galaktyki"
stąd taka nasza mała skromność
Ostatnio zmieniony pn 28 lut, 2005 przez CREYENIC, łącznie zmieniany 1 raz.
Asik pisze:a jakies dobre studio w poznaniu?
tak sie pytam,z ciekawosci,jakbym jednak cos kiedys...
Jest fajna knajpa Harleyowa na południe od rynku .Niepamietam jaka to ulica.Tam maja klub koledzy z V2.Robia super dziary .
Dodane po 2 minutach:
Olav pisze:
Jacek Venom pisze:Ze spraw technicznych przyznam ze trudno sie goje i zazwyczaj musze robić poprawki .No taka mam juz skóre .
No wiesz, wszystko zależy od robiacego, jakości wykonania i dbania, jak sie postarac, to nie trza poprawek nawet na najlepsza skore
Jacek Venom pisze:Najgorszy shit to jakies napisy, podobizny albo inne takie
Tu się nie zgodzę, tylko napis trzeba przemysleć, ja mam zamiar wydziarać sobie nazwe mojego znaku zodiaku po lacinie (sagitarius)
Nie mogę się z tym zgodzić. Na gojenie ma wpływ wiele czynników np grupa krwi albo prozaicznie ilość potu który wydzielasz a o porach roku nawet nie wspomne .