I to eliminując Djokovicia!Alan pisze:nagle przyjeżdża sobie do Rio i dochodzi do półfinału.
Rio 2016
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Krotochwile się waszmości nie podobają?Janek pisze:Oj nieładnie tak dokładać przegranemu....
Mnie rozbawiło następnego dnia coś jeszcze, tzw. wiodące stacje radia i tv cały czas tylko odmieniały "Fajdek" przez wszystkie możliwe przypadki, a o tym że nasz drugi młotkowy wygrał tamte eliminacje wspominano niejako mimochodem. Bo my Polacy, my lubim porażki, im bardziej bolesne tym lepiej
A tymczasem znów mamy 10 medali i to podobno w takich samych proporcjach jak w Londynie.
Czyli każdy następny to już będzie hohoho i w ogóle
Każdemu jego Everest...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Paczpan,a Miecugow mówił, że kibicowanie swoim to nacjonalizmgb pisze:Mam możliwość oglądania transmisji z Olimpiady w wersji francuskiej telewizji. Nasz "patriotyzm" przy - nieomal - szowinizmie francuskim to małe miki.
Żarty na bok. Wyraźnie widać, że Polska jest kobietą. Panowie zawiedli po całej linii praktycznie.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Ja tam nacjonalistą nie jestem a jednak mecz między Danią a Francją oglądałem bez emocji. Publiczność najczęściej kibicuje teoretycznie słabszemu.mefistofeles pisze:Paczpan,a Miecugow mówił, że kibicowanie swoim to nacjonalizm
Fakt, a gdyby Andrejczyk wygrała i Lićwinko na normalnym poziomie to klęska byłaby kompletna.mefistofeles pisze:Żarty na bok. Wyraźnie widać, że Polska jest kobietą. Panowie zawiedli po całej linii praktycznie.
Natomiast warto zastanowić się nad tymi danymi:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_na ... impijskich
Jestem gorszego sortu...